Salarisadviseur NMBRS

Functieomschrijving

In de functie van Salarisadviseur / Salarisadministrateur:

  • Ben je direct aanspreekpunt voor je eigen klantenportefeuille in het MKB (+) segment
  • Ben je verantwoordelijk voor het salarispakket Nmbrs waarin je al je klanten verloont.
  • Verzorg je adviezen op het gebied van arbeidsrecht, sociale verzekeringen, cao's en salarissen.

Er zijn op termijn voldoende mogelijkheden om door te groeien naar een rol als teamleider salarissen (geen must).


Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een salarisadviseur met een afgeronde opleiding PDL, eventueel VPS en enkele jaren werkervaring in een allround functie als salarisadministrateur met adviestaken. Om de functie van salarisadministrateur/adviseur succesvol in te vullen heb je affiniteit met automatiseringsprojecten en ervaring met Nmbrs en ben je minimaal 28 uur beschikbaar.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Salarisadviseur. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature-salarisadministrateur

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Tags: salarisadviseur, salarisadministrateur, Brabant, accountantskantoor, loonadviseur, loonadministrateur, accountancy, NMBRS,  automatisering.


Arbeidsvoorwaarden

Volgens SRA-richtlijnen, tussen de € 3000,00 en € 3500,00 per maand op fulltime basis en bovenal een leuk team en goede werkgever. Alles (salaris dan...) afhankelijk van werkervaring en opleidingen.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, Financiele dienstverlening, Salaris Administratie, Noord-Brabant