Parttime salarisadministrateur (20-24 uur)

Functieomschrijving

Samen met twee salarisadministrateurs draai je salarisafdeling. Door jouw ervaring kan je (redelijk) zelfstandig aan de slag met het verzorgen van de salarisverwerking in Loket. Daarnaast adviseer je in deze functie klanten over HR-gerelateerde vragen. Je bedient dus als het ware van A tot Z een deel van de klantenportefeuille.


Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een parttime allround salarisadministrateur voor 20 tot 24 uur per week met recente werkervaring in de accountancybranche of bij een payrollbedrijf. Afgeronde PDL opleiding wordt gevraagd, alsmede om HBO werk- en denkniveau.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Parttime Salarisadministrateurs.     
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature-salarisadministrateur.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Tags: salarisadministrateur, salarisadviseur, vacature, parttime, 20 tot 24 uur, Brabant, Veldhoven, accountantskantoor.


Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie geldt een indicatie van € 2900 - € 3300 bruto per maand, op basis van fulltime.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Parttime, HBO, Administratief Medewerker, 5-10 jaar, > 10 jaar, Financiele dienstverlening, Salaris Administratie, Noord-Brabant