Manager Bedrijfsvoering

Woningstichting Barneveld profileert zich als een actieve en klantgerichte corporatie (4080 vhe) met passie voor Barneveld en hart voor de regio. Dagelijks zetten 46 professionals zich in om invulling te geven aan haar missie dat ieder mens behoefte heeft aan een veilige basis om in te wonen en een vertrouwde omgeving om in te leven.

Hierbij hanteert de organisatie de speerpunten betaalbaar wonen, voldoende geschikte woningen, duurzaamheid met kwaliteit en prettig wonen met elkaar. Uiteraard kan zij dat niet alleen maar doet dat samen met de huurders en maatschappelijke partners. Woningstichting Barneveld gaat met haar tijd mee en is de dienstverlening aan het moderniseren; digitaal waar het kan, en met persoonlijk contact met de huurder waar gewenst en/of nodig.

Daarnaast heeft zij komende jaren een fikse bouwopgave. Om alles nog beter voor elkaar te krijgen zal de organisatie nog een aantal stappen moeten zetten. Zowel in- als extern. Om die reden zoekt zij een enthousiasmerende en doortastende

MANAGER BEDRIJFSVOERING (PLV)

breed georiënteerde financiële professional met doorgroeipotentieel

 

In deze prikkelende uitdaging ben je verantwoordelijk voor de disciplines Finance & Control, Projectondersteuning, ICT en Communicatie, waarbij je je vooral bezighoudt met de financiële continuïteit van corporatie. Hierbij geef je leiding aan een team van 11 medewerkers met wie je samen een dermate sterk financieel beleid ontwikkelt, actualiseert en realiseert dat de organisatie haar totale beleid daarop kan enten.

Naast het vorm en inhoud geven aan de strategie, financiële administratie en de periodieke in- en externe rapportages lever je een belangrijke bijdrage bij het aanwenden van de ontstane investeringscapaciteit voor woningprogramma’s en maatschappelijke vastgoedprojecten.

Als lid van het managementteam fungeer je als sparringpartner en ondersteun je de collega managers bij financiële vraagstukken. Gelet op de complexiteit en de diversiteit van de functie ben je een ervaren manager met een bedrijfseconomische achtergrond op HBO/academisch niveau. Affiniteit met de volkshuisvesting is een must. Je bent daarnaast een daadkrachtige manager die soepel communiceert, coacht en stimuleert. Ook buiten de grenzen van je eigen afdeling.

Ben je een moderne manager en op zoek naar een veelzijdige en prikkelende uitdaging? Stuur dan een zakelijke motivatiebrief met CV aan Taigle International, t.a.v.  drs. Paul B.W. Enders, o.v.v. ref.nr. 1135.2, via de solliciteerbutton. Voor vragen kun je hem bereiken op 024  - 679 38 14. Kijk voor meer informatie op www.wstg-barneveld.nl.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Financiele Administratie, Gelderland, Non-profit organisaties, Financieel Manager, Overheid