Financieel Expert

Woningstichting Barneveld profileert zich als een actieve en klantgerichte corporatie (4080 vhe) met passie voor Barneveld en hart voor de regio. Dagelijks zetten 46 professionals zich in om invulling te geven aan haar missie dat ieder mens behoefte heeft aan een veilige basis om in te wonen en een vertrouwde omgeving om in te leven. Hierbij hanteert de organisatie de speerpunten betaalbaar wonen, voldoende geschikte woningen, duurzaamheid met kwaliteit en prettig wonen met elkaar.

Uiteraard kan zij dat niet alleen maar doet dat samen met de huurders en maatschappelijke partners. Woningstichting Barneveld gaat met haar tijd mee en is de dienstverlening aan het moderniseren; digitaal waar het kan, en met persoonlijk contact met de huurder waar gewenst en/of nodig.

Daarnaast heeft zij komende jaren een fikse bouwopgave. Om alles nog beter voor elkaar te krijgen zal de organisatie nog een aantal stappen moeten zetten. Zowel in- als extern. Om de financiële taken van de organisatie te voorzien van een kwaliteitsimpuls, zijn wij op zoek naar een analytische en moderne

FINANCIEEL EXPERT

verzamelen – controleren – analyseren – rapporteren - coördineren 

In deze inhoudelijk uitdagende functie verricht je als financieel expert specifieke taken waarmee je kwaliteit toevoegt aan de financiële discipline in de organisatie. Fiscaliteiten, begrotingen, verslaglegging en financiële sturing behoren tot je dagelijkse werkzaamheden.

Daarnaast coördineer je de werkzaamheden van de medewerkers registratie voor wie je ook fungeert als inhoudelijke sparringpartner. Vanzelfsprekend zijn je analytische vaardigheden uitmuntend te noemen en nut je de mogelijkheden die de wet- en regelgeving biedt ten volle uit.

Bij voorkeur heb je dan ook ervaring met deze werkzaamheden opgedaan binnen een woningcorporatie. Naast vakinhoudelijke expertise op het gebied van de totstandkoming van de in- en externe rapportages en verantwoordingsdocumenten breng je ook een moderne kijk mee op de mogelijkheden van applicaties.

Je houdt van het doorgronden van complexe materie en het houden van overzicht is voor jou een tweede natuur. Last but not least ben je een prettige collega die het belangrijk vindt dat er iedere dag ook gelachen mag worden.

Bent jij een financieel expert en toe aan een stap in je carrière waarin jij inhoudelijk het verschil kan maken op je vakgebied? Stuur dan een zakelijke motivatiebrief met CV aan Taigle International, t.a.v. drs. Paul B.W. Enders, o.v.v. ref.nr. 1135.3, door het indrukken van de solliciteerbutton. Voor vragen kun je hem bereiken op 024  - 679 38 14. Kijk voor meer informatie op www.wstg-barneveld.nl.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Financiele Administratie, Gelderland, Non-profit organisaties, Financieel Medewerker, Overheid