Controller (lid MT)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

CONTROLLER / MANAGER FINANCE & CONTROL
Lid MT

Functie
In deze uitdagende functie regel je de dagelijkse financiële gang van zaken en zorg je voor de juiste (financiële) stuurinformatie om zo de beste strategische keuzes te kunnen maken. Ondersteund door een collega geef je vorm en inhoud aan de planning & control cyclus, periodieke rapportages, investeringsanalyses, interne kosten verrekeningen, balansen, winst- en verliesrekeningen, begrotingen, de jaarrekening, meerjarenplanningen en last but not least ons debiteurenbeheer. Je ontwerpt en beheert management informatiesystemen, kijkt met een kritisch oog naar de werkwijzen en procedures en voert verbeteringen in het kader van efficiency en “best practice” door. Je spart met de directie over de koers en positie van de organisatie en neemt deel aan MT-vergaderingen. Kortom: je bent het financieel geweten van de organisatie en meer dan dat. Om deze functie succesvol in te vullen heb je minimaal een hbo werk- en denkniveau en beschik je over voldoende ervaring met de genoemde werkzaamheden. Je achtergrond is belangrijk, maar dit geldt zo mogelijk nog meer voor je persoonlijkheid. Je bent proactief, ambitieus, communicatief en gaat voor resultaat. Uiteraard beheers je de moderne vreemde talen en ben je een leuk persoon om mee samen te werken.


Organisatie 
Handelsonderneming PRAGMA BV, onderdeel van Boron Management, is een in Veenendaal gevestigd jong internationaal opererend bedrijf. Wij zijn actief op het gebied van Speelgoed, Tuin, Sport en Outdoor en voeren onder meer de (eigen) merken: Axi, Sunny, Step2, Backyard Discovery en Cougar. Met een aansprekend productportfolio in combinatie met een uitgekiende verkoop- en distributiestrategie hebben wij onszelf de afgelopen jaren op de kaart gezet. En dat smaakt naar meer. PRAGMA is ambitieus en gaat voor structurele verdere groei. Om deze groei verder professioneel gestalte te geven zijn wij op zoek naar jou.


Solliciteren 
Ben je op zoek naar een serieuze uitdaging bij een sterk groeiend, hands-on bedrijf met de allure van een multinational? Mail dan een korte en zakelijke brief met CV aan PRAGMA, t.a.v. de directie, e-mail alfons@pragma-trading.com. Voor meer informatie kun je ook bellen met Alfons Woudstra, bereikbaar op 0318 - 57 88 00.
 

Je sollicitaties ontvangen wij graag uiterlijk 22 maart as.
Alle sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, HBO, 5-10 jaar, > 10 jaar, Controlling, Utrecht, Financiele Administratie, Groothandel/Detailhandel, Controller, Gelderland, Financial Controller