Senior Business Controller

Heb jij een HBO of Master accountancy of bedrijfseconomie. Wil jij medeverantwoordelijk zijn voor de financiële processen en de planning- en control cyclus binnen Kaemingk? Geïnteresseerd om sparringpartner op concernniveau te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kaemingk Season Decorations heeft voor haar locatie in Aalten een vacature voor een

Senior Business Controller

Wat ga je doen als Business Controller?
In deze functie ben je (mede-)verantwoordelijk voor de financiële processen, de planning- en control cyclus. Je bent de sparringpartner op concernniveau en weet met jouw kennis en ervaring de financiële flow rondom processen en afdelingen te optimaliseren. Je voert analyses uit, signaleert trends en geeft proactief advies. Je houdt je bezig met het verbeteren van de bedrijfsprocessen en het ontwikkelen en beheren van controle instrumenten. Je maakt deel uit van de financiële stuurgroep en rapporteert aan de senior business controller die tevens leiding geeft aan het team. Je bent toe aan een pittige uitdaging met meer verantwoordelijkheid. De combinatie van een solistische expert rol en werken in een dynamische informele organisatie vind je prettig.

Wat verwachten we van jou?

 • een afgeronde HBO of WO-opleiding in de richting van accountancy of bedrijfseconomie;
 • minimaal 4 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
 • geïnteresseerd in de internationale business of daar ervaring mee;
 • ervaringsdeskundige op het gebied van informatietechnologie en/of ERP-systemen (zoals JD-Edwards);
 • iemand met een sterke interesse in - financiële - processen en zet veranderingen en verbeteringen actief en gemakkelijk in gang (hands on);
 • iemand die snel beslist en op gemakkelijk en natuurlijke wijze communiceert.


Daarnaast heb jij de volgende talenten:

 • Ambitieus
 • Analytisch
 • Accuraat
 • Proactief
 • Samenwerkingsgericht


Wat biedt Kaemingk Season Decorations jou?
Kaemingk biedt je een afwisselende functie in een professionele en internationaal georiënteerde organisatie. In de loop der jaren heeft Kaemingk bewezen succesvol te zijn in haar markten. Wij bieden jonge mensen volop kansen om succesvol te zijn op zijn of haar vakgebied. Flexibiliteit in werkzaamheden en werktijden zijn vanzelfsprekend om goed te kunnen functioneren bij Kaemingk. Jouw capaciteiten en inzet worden beloond met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met een winstdelingsregeling.

Solliciteren op de functie van Business Controller
Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, Audit, HBO, 3-5 jaar, Auditor, Controlling, Financiele dienstverlening, Controller, Internationaal