(Senior) Assistant Accountant samenstel/adviespraktijk (AA/RA)

RSM heeft voor haar vestiging in Rotterdam een vacature voor een
 

(Senior) Assistant Accountant samenstel/adviespraktijk (AA/RA)


RSM is een gerenommeerde accountants- en belastingadviesorganisatie in Nederland. Samen met meer dan 750 andere RSM-kantoren vormen wij het 6e netwerk van wereldwijd opererende accountants- en adviesorganisaties. Persoonlijk en professioneel zijn kernwaarden die bij ons centraal staan. Kwaliteit is een principe dat in ieder aspect van ons werk te vinden is. Onze medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van ons succes. RSM biedt een afwisselende en uitdagende werkomgeving met voldoende ruimte voor persoonlijke groei, mede door het volgen van cursussen en (praktijk)opleidingen.

Over de functie van Assistant Accountant
Als (senior) assistant accountant samenstel/adviespraktijk binnen onze organisatie ben je verantwoordelijk voor diverse samenstel- en advieswerkzaamheden. Begeleiding en ondersteuning krijg je van verschillende managers. Communicatie is een belangrijk onderdeel van je werk. Jaarlijks werk je voor vele verschillende opdrachtgevers in verschillende branches in het grotere MKB. Op de vestiging Rotterdam heeft het grootste deel van de klantenportefeuille een nationale "touch", dat wil zeggen DGA’s met een onderneming in Nederland. In sommige gevallen werk je voor een internationale groep.

Jouw profiel:
Als senior assistant accountant herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt 1 tot 5 jaar relevante werkervaring binnen de samenstel/adviespraktijk;
  • Je volgt momenteel de accountantsopleiding (AA/RA);
  • Je bent representatief, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, teamgeest en inzicht in de problematiek van de ondernemer;
  • Je beschikt over een nauwkeurige en professioneel kritische instelling;
  • Je stelt je onafhankelijk op en hebt een rechte rug;
  • Je bent integer, objectief en deskundig;
  • Je bent maatschappelijk betrokken;
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit.


Wat biedt RSM jou?
Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt RSM de nodige uitdagingen. Als jij op zoek bent naar een no-nonsense organisatie, waar je jezelf kunt ontwikkelen als persoon en financieel professional ben je bij ons op de juiste plaats. Wij bieden je volop mogelijkheden om je persoonlijke ontwikkeling een impuls te geven door het aanbieden van interne en externe opleidingen.

Solliciteren op de functie van Assistant Accountant samenstel/adviespraktijk
Spreekt deze functie je aan? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Meer informatie? Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-46332754 of bel Nienke op 023-5300400.

Als u bij ons solliciteert
Om bij ons te solliciteren vragen wij allerlei informatie, zoals uw geboortedatum, opleidingsniveau en werkervaring. U zet deze gegevens bijvoorbeeld in uw sollicitatiebrief of curriculum vitae. Als wij u niet in dienst nemen, verwijderen wij al deze gegevens uiterlijk vier weken na afloop van de sollicitatieprocedure en bewaren we ze als u wel bij ons in dienst komt. Als we u niet aannemen, kunnen we u vragen of we uw gegevens langer mogen bewaren. Bijvoorbeeld omdat er op een later tijdstip misschien een andere baan voor u vrij komt. Als u ons toestemming geeft, bewaren we uw sollicitatiegegevens maximaal een jaar na afloop van de sollicitatieprocedure.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Accountant, Accountancy, Accountant Assistent, Financieel Medewerker, vacature Rotterdam

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Assistent Accountant, Consultancy, Rotterdam