Junior assistent-belastingadviseur voor meerdere regio's

Junior assistent-belastingadviseur
voor de regio's Utrecht, Alkmaar, Maastricht en Zwolle

Wie zijn wij?
Als collectief van ruim 120.000 zorgverleners is VvAA de stem en steun van zorgverleners in Nederland. In 1924 gestart door drie artsen die vonden dat ze samen sterker stonden, is de organisatie inmiddels uitgegroeid tot een collectief van ruim 120.000 leden. Gezamenlijk laten we onze stem horen op zorgbrede onderwerpen als bezieling in de zorg, vrije artsenkeuze en vermindering van bureaucratie. Hiernaast ondersteunt VvAA individuele leden en hun zorgondernemingen in de vorm van kennisdeling, advies, ontwikkeling, verzekeringen en andere beroepsspecifieke dienstverlening. Afgestemd op hun situatie en mede ontwikkeld door en voor zorgverleners. Werken bij VvAA betekent dat je er mede voor zorgt dat zorgverleners er écht kunnen zijn voor hun patiënten. Welke rol je bij ons ook vervult. Daarom zijn we allemaal Ledenadviseur. Kijk op vvaa.nl/werken-bij voor meer informatie.

De afdeling
Je gaat werken op een van onze kantoren bij het onderdeel Financieel en Fiscaal Advies (FFA). FFA is gespecialiseerd in het financieel en fiscaal begeleiden van (para)medici. Daarmee dragen we ertoe bij dat onze leden, er met onverdeelde aandacht kunnen zijn voor hun patiënten en onbezorgd hun belangrijke werk kunnen doen. Het expertiseteam waarin je werkt bestaat uit assistent-belastingadviseurs en belastingadviseurs, verdeeld over 5 regiokantoren, en wordt aangestuurd door een manager. Daarnaast vorm je met diverse collega’s een multidisciplinair team voor een klantsegment. Op die manier bedienen wij samen de klant optimaal.

Wij zijn op zoek naar meerdere belastingadviseurs voor de regio's Utrecht, Alkmaar, Maastricht en Zwolle.

Wat ga je doen?
In de functie van (aankomend) assistent-belastingadviseur ben je verantwoordelijk voor de voorbereidende werkzaamheden inzake het opstellen van de jaarrekeningen en aangiften inkomstenbelasting. Je werkt zelfstandig en analyseert de cijfers van klant. Je onderhoudt contact met je klanten over gegevensuitwisseling die nodig is voor het voeren van de administratie. Ook heb je een signaleringsfunctie. Je denkt proactief met de klant mee en signaleert ontwikkelingen bij de klant. De adviesproducten die hieruit voortkomen draag je over aan de belastingadviseur of andere collega binnen je team. Om je kennis op peil te houden neem je actief deel aan vaktechnische overleggen o.a. op het gebied van de fiscale ontwikkelingen. In deze functie ben je elke dag bezig met het begeleiden van klanten bij het inrichten van het administratieproces, het samenstellen van de cijfers en de bijbehorende aangiftes. Deze functie biedt mogelijkheden om door te groeien naar gevorderde assistent-belastingadviseur. Uitbreiding van werkzaamheden omvatten met name het voorbereiden of uitwerken van adviesopdrachten.

Wat vragen wij van jou?
Je bezit een mbo-diploma en/of in opleiding hbo-bedrijfseconomie of accountancy en hebt kennis van (computer)boekhouden.
Als (aankomend) assistent-belastingadviseur ben je een klantgericht en ondernemend persoon, een trots vertegenwoordiger van VvAA. Je bent dienstverlenend ingesteld. Je beschikt over goed ontwikkelde sociale en analytische vaardigheden en bent in staat om te luisteren en de wensen en belangen van de klant te inventariseren. Door jouw natuurlijke drive en kennis word je gezien als een vertrouwd aanspreekpunt voor onze leden. Je zorgt ervoor dat ze de best passende dienstverlening, service of producten krijgen. Natuurlijk ben je een echte teamspeler en werk je nauwkeurig en consciëntieus. Je levert de werkzaamheden op kwalitatief hoog niveau en binnen de gestelde tijd. Het bijhouden van je vak vind je leuk en is je tweede natuur. Je plant zelf je werkzaamheden en stemt dit waar nodig af met je team en de klant.

Wat bieden wij jou?
VvAA biedt je een afwisselende functie in een omgeving die zich kenmerkt door kwaliteit en eigen verantwoordelijkheid. Wij hechten waarde aan jouw ondernemerschap: door de grote mate van zelfstandig werken, krijg je goede kansen om je te ontwikkelen. We bieden hiervoor onder andere ruime studie- en opleidingsmogelijkheden. Verder kennen we flexibele werktijden en de mogelijkheid om extra verlofdagen te kopen. Ook verdien je een marktconform salaris, dat afhankelijk is van je opleiding en ervaring. We bieden je een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. Je werkweek bedraagt minimaal 32 uur.

Meer informatie over de functie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michel Berg via 072-50 37 070.

Solliciteren?
Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Reageer dan via het online sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, € 1.500 - € 2.000, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, Belasting, MBO, Dienstverlening algemeen, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Utrecht, Financiele Administratie, Limburg, Noord-Holland