Senior belastingadviseur

Senior belastingadviseur te Rotterdam

Een team aan ervaren financiële specialisten verwelkomt je met open armen! Op onze vestiging in Rotterdam zijn we op zoek naar een senior belastingadviseur. Wil jij werken bij een kantoor waar de kwaliteit van advies voorop staat en waar meer dan genoeg (brede) vakkennis aanwezig is? 


Op onze vestiging in Rotterdam werken circa 35 collega’s. De fiscale praktijk bestaat uit 4 zeer ervaren adviseurs, 1 medior adviseur en 3 junioren. De advieswerkzaamheden worden in teamverband uitgevoerd bij een grote variëteit aan cliënten. Je werkt in kleine teams én dicht bij de cliënt! Onze adviseurs beschikken over brede en diepgaande kennis om zowel fiscale, financiële als bedrijfsjuridische vragen op te lossen.

Grote diversiteit zowel in advies als in onze uitgebreide klantenportefeuille
Als senior belastingadviseur bij PKF Wallast is je hoofdtaak het signaleren en beantwoorden van cliëntvraagstukken. Je onderzoekt of er bij de bestaande cliënten adviesbehoeften zijn en signaleert ook adviesbehoeften bij potentiële cliënten. Je houdt rekening met de wensen van de cliënt en stemt indien nodig af met de relatiemanager. Daarnaast ben je voor een groot aantal cliënten hun relatiemanager. Je begeleidt junior adviseurs en adviseurs in het ontwikkelen van hun vakkennis en hun adviesvaardigheden. Geen dag is hetzelfde, waarbij je constant wordt uitgedaagd. Zo kun je het ene moment een advies verstrekken op het gebied van de vennootschapsbelasting, op het ander moment een conference call hebben op het gebied van de omzetbelasting, of weer een ander moment een bespreking met een klant hebben aangaande een herstructurering of een (potentiële) overname.

Waarom PKF Wallast?
PKF Wallast is anders; wij zijn (samen) anders. Voor onze cliënten, maar zeker ook voor onze collega's. Onze collega's zijn te kenmerken als ‘gespecialiseerde generalisten’; allrounders die het overzicht houden en zorgen dat ze op elke vraag een antwoord op maat kunnen geven. De kwaliteit van onze dienstverlening staat voor ons hoog in het vaandel. Wij geven daarom onze medewerkers de ruimte, zowel wat betreft gerichte opleidingen, als eigen verantwoordelijkheid, zodat ze zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij bieden een op samenwerking gerichte en stimulerende werkomgeving. Onze cultuur is informeel, maar ons klimaat professioneel. Bij ons mag je zijn wie je bent en mag je jouw grijze pak thuislaten. Wij stimuleren iedereen bij ons om te doen waar hun passie ligt en dit te reflecteren in hun cliëntenrelaties. Wij omarmen diversiteit en hebben respect voor individuele en culturele verschillen. Door de korte lijnen en het open deuren beleid kunnen we als team snel schakelen.

Wat krijg je?

 • Leaseauto of mobiliteitsbudget
 • Afwisselende en uitdagende functie
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Volledige studiekostenvergoeding
 • Premievrij pensioen
 • 29,5 vakantiedagen + 9,5 verlofdagen bijkopen of verkopen
 • Eindejaarsuitkering
 • Goede werk privé balans
 • Gezellige uitjes


Wat neem je mee?

 • Universitair diploma Fiscaal Recht en/of Fiscale Economie
 • Senior: 6-8 jaar relevante werkervaring
 • Sociale vaardigheden en analytisch vermogen
 • Coachend leiderschap


Interesse?
Wil je nog meer weten over onze vacature van senior belastingadviseur? Klik dan op deze Youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=6Ftsaxkl-Is&feature=youtu.be. Ook kan je op onze website https://www.werkenbijpkfwallast.nl/nl/ nog meer te weten komen over ons als bedrijf! 
Solliciteren kan via de ''Solliciteer'' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Belasting, 5-10 jaar, > 10 jaar, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Zuid-Holland, Randstad, Rotterdam