Assistent Accountant - Jong team

Functieomschrijving

Wil jij werken in een hecht, jong en ambitieus team en de onderstaande werkzaamheden uitvoeren? Dan kom ik graag met jou in contact voor de functie van Assistent Accountant 

  • Je voert samenstelwerkzaamheden uit voor een uitdagend klantenportefeuille in het MKB segment
  • Je bent als assistent accountant (mede) verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille (zelfstandigheid afhankelijk van werkniveau)
  • Je wordt betrokken bij bedrijfsadvies en financieringstrajecten
  • Doordat het kantoor voorop loopt in automatisering is er voldoende tijd om in contact te zijn met je klanten!

Functie-eisen

Als Assistent Accountant herken jij jezelf in onderstaande omschrijving:

  • Vanzelfsprekend beschik je over een afgeronde opleiding op HBO niveau, eventueel aangevuld met een Post HBO AA.
  • Je bent als Assistent Accountant veel in gesprek met de klant en je communicatieve vaardigheden zijn daarom prima ontwikkelt.
  • Je hebt vanaf 3 jaar werkervaring in de samenstelpraktijk en wil graag aan de weg timmeren.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Tags: assistent accountant, modern accountantskantoor, vooroplopend op het gebied van automatisering, accountancy, samenstelpraktijk, 's-Hertogenbosch, brabant, vacature, solliciteren.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Je kunt als gevorderd assistenta accountant een goed salaris verwachten van ca. € 2800 / € 3100 bruto per maand op fulltime basis.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Noord-Brabant