Financial Controller - FNG Fashion Group

• Sterk groeiend retail & mode bedrijf, beursgenoteerd
• Hands-on, nuchter, zelfstartend, actiegericht is op u van toepassing
• U komt terecht in een platte organisatie waar direct-/openheid gewaardeerd wordt
• Werklocatie: hoofdkantoor in Diemen

Functie 
U komt midden in het vuur in een dynamische omgeving terecht. U bent een bouwer, neemt verantwoordelijkheid en leeft op van de hands-on werkzaamheden en de unieke sfeer. Geen politiek, gewoon actie en erg veel meemaken. U zet de schouders eronder, samen met het team.

Op het hoofdkantoor in Diemen zijn 3 blokken: uitvoering proces, Financial Control (FC) en Business Control (BC). In het proces worden facturen gemaakt en verwerkt en vinden allerhande transacties plaats die in de boeken terecht komen. U zit als FC met 2 collega’s tussen dit proces en de business controllers in. De FC maakt memoriaalboekingen, onderbouwt en controleert posten, bereid rapportages voor, praat met externe accountants , doet BTW aangiftes en zorgt ervoor dat de cijfers per entiteit op maandeinde gereed zijn om de business mee aan te sturen — hetgeen in principe gebeurt door de business controllers.

U rapporteert aan een zeer ervaren en energieke finance manager die al jaren bij FNG werkt. Het is uw uitdaging om “werk” van zijn bord te halen en zelfstandig uit te gaan voeren. In dit proces leert u erg veel en toont u zich hands-on.

Kenmerken Financial Controller 
• U bent vakinhoudelijk sterk en kunt/durft zelfstandig op te treden.
• U heeft tussen de 10 en 20 jaar relevante werkervaring in het runnen van een complexe boekhouding. Niveau HBO+.
• U kunt tegen een stootje, zet een tandje bij als het moet en relativeert als zaken nog niet perfect zijn.
• U ziet er naar uit deel uit te maken van een bruisend team en alle uitdagingen in komende jaren (bijvoorbeeld het integreren van verschillende acquisities door middel van een ERP-pakket keuze en implementatie)

Aanbod 
• Unieke ontwikkelings- en groeimogelijkheden in de organisatie: directheid en de harde “echte” business met multi-channel issues en opportunity’s zijn een genot voor de echte finance professional. In deze organisatie kan je je niet verstoppen, en in principe alleen maar bijdragen, leren en groeien.
• Dynamische omgeving: niet alleen door snelle groei van het bedrijf, veranderingen in systemen en pakketten, maar ook professionele collega’s die op u zitten te wachten om kwaliteit van het finance werk te verhogen.
• De standplaats is Diemen en het brutojaarsalaris ligt op 65-70k niveau.

Organisatie 
Het bedrijf FNG Fashion Group is actief in de retail & mode. Zie www.fng.eu voor de merken en ketens. Onder andere; Claudia Strater, Fred&Ginger, Brantano, Steps, Expresso. Honderden winkels in Nederland en daarbuiten, duizenden medewerkers, beursgenoteerd.

Aan de slag gaan bij FNG Fashion Group op het hoofdkantoor in Diemen betekent een grenzeloos avontuur op vak-inhoud. Zolang u presteert kunt u groeien.

In het finance team heerst een hands-on mentaliteit, staat u vol in het business vuur en is er de mogelijkheid om veel te leren en snel te groeien. Uiteraard zolang u presteert. U kunt dus echt de handen uit de mouwen te steken en zelf vanaf dag 1 bijdragen en deel uit te maken van een prachtig team.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, > 10 jaar, Controlling, Controller, Industrie/Techniek