Hoofd Financiële Administratie

Houd jij ervan om als ervaren financieel professional het beste uit jezelf te halen? Lukt dat optimaal in een organisatie met korte lijnen en sta je stevig in je schoenen? Wij zoeken een betrokken collega in de rol van

Hoofd financiële administratie
Je bent in deze dynamische rol verantwoordelijk voor het volledige financiële proces binnen WEBO en draagt een belangrijke steen bij aan het primaire bedrijfsproces.

Je werkdag vult zich met het maken van analyses en overzichten. Je bent 1e aanspreekpunt voor onze accountant en de dagelijkse bankzaken en eindverantwoordelijk voor alle financiële stromen (debiteuren, crediteuren en salaris). Je stelt periodieke financiële managementrapportages en jaarrekeningen op en fungeert als eerste aanspreekpunt voor vragen aangaande de financiën.

Taken waarin jij je verder graag vastbijt zijn o.a.; het inkopen van verzekeringen, contracten, en je houdt je bezig met KPI’s. Je zorgt er voor de dat het betalingsgedrag van onze klanten goed is en stuurt hierin bij waar nodig. De voortgang van de financiële kant van de projecten wordt door jou bewaakt. Je krijgt bij WEBO volop de kans om van deze functie een onmisbare schakel te maken.

De dag verloopt voor jou pas perfect als je echt het gevoel de financiële zaken onder controle te hebben en stappen te maken met de afdeling. Je direct leiding aan twee collega’s en een stagiaire. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de directie.

Wat vragen wij?
Je bent een analytisch sterk en ambitieuze financial met een proactieve houding. Je bent kritisch en gericht op verbetering. Vanuit jouw vakgebied sta je stevig in je schoenen en denk je actief mee met business cases en levert het analytisch inzicht ter ondersteuning aan de besluitvorming.

Daarnaast is het volgende van belang:

  • Afgeronde HBO/WO opleiding (bijv. bedrijfseconomie of accountancy);
  • Betrokken en verantwoordelijk;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke (junior) functie;
  • Ervaring in een bouw gerelateerde organisatie is een pré.


Over WEBO
WEBO is een ambitieus familiebedrijf met het vizier op de toekomst. Wij zoeken de grenzen op, om samen met jou de lat hoger te leggen. Of het nou kozijnen, HSB-elementen, BIM –ontwerpen of gevelwanden zijn. We zijn trendsettend in ontwikkelingen in ons vak en werken vol overgave aan bijzondere en uitdagende projecten in zowel woning- als utiliteitsbouw. We zijn trots op onze professionele, informele cultuur waarbij we de lijnen graag kort houden en iedereen de kans krijgt zichzelf volop te ontwikkelen.

Wat bieden wij?
Een leuk, dynamisch bedrijf met vrolijke collega’s, waar geen dag voorbij gaat zonder gelachen te hebben. Een breed scala aan opleidingen om jezelf door te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf.

Een gezellige, vrijblijvende vrijdagmiddagborrel (mèt nootjes). Een vrijwillige plek in het WEBO bedrijventeam, waarmee we jaarlijks om een podiumplek strijden in de Rijsserbergloop. Plus een actieve personeelsvereniging die altijd open staat voor nieuwe ideeën, een bouwvak-BBQ, een haringparty etc etc.

Tot slot en niet geheel onbelangrijk;

  • een goed salaris;
  • genoeg vrije dagen;
  • flexibiliteit;
  • ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
  • een reiskostenvergoeding (zelfs als je lopend komt!);
  • een goede pensioenregeling.
     

Heb jij interesse in deze uitdagende functie?
Stuur dan je CV voorzien van persoonlijke motivatie naar Eva van Musscher (Corporate Recruiter) via de ''Solliciteer'' button. Voor vragen over de functie kun je contact met haar opnemen op telefoonnummer 0548 – 800 941.

Een assessment kan deel uitmaken van het selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO, Administratief Medewerker, 5-10 jaar, > 10 jaar, Bouw/Installatie/Infrastructuur, Financiele Administratie, Financieel Medewerker, Overijssel