Medewerker Financiën

Word jij onze nieuwe collega?

Thuisvester heeft voor haar locatie in Oosterhout een vacature voor een


Medewerker Financiën
36 uur


Als Medewerker financiën ben je verantwoordelijk voor één of meerdere sub administraties. Je maakt onderdeel uit van het team financiële administratie. Dit team is verantwoordelijk voor de huuradministratie, salarisadministratie, crediteurenadministratie en het opstellen van jaarrekeningen, begrotingen en verantwoordingen. 

Bij Thuisvester hebben de 120 collega’s met elkaar gemeen dat ze graag iets doen voor de maatschappij. Ze werken samen aan een gemeenschappelijk doel; een betaalbaar thuis bieden aan mensen met een klein inkomen. 

Wat ga je doen als Medewerker Financiën?
Als medewerker financiën ben je werkzaam op onderdelen van de financiële administratie van Thuisvester, de rechtspersonen van de organisatie en voor derden. Jouw prioriteit ligt bij het verwerken van de servicekosten en de warmtewet. Zowel de begroting als ook bedrijfsbrede advisering met betrekking tot deze werkzaamheden behoren tot jouw taken. Je neemt daarbij het voortouw en creëert draagvlak binnen diverse afdelingen. 

Jouw profiel

  • Je hebt een MBO werk en denkniveau en bent in het bezit van het praktijkdiploma boekhouden.
  • Je toont initiatief en bent goed in staat om zelf prioriteiten te stellen.
  • Je hebt inzicht in de werkzaamheden, waarbij het belangrijk is, dat je een goed interpretatievermogen hebt.
  • Natuurlijk ben je accuraat, nauwkeurig en heb je een positieve insteek.
  • Je bent alert op wat goed gaat en je durft ook aan te geven hoe werkzaamheden anders kunnen.


Wat biedt Thuisvester jou?
Een interessante functie in een gedreven team. Binnen onze organisatie kan je plaats- en tijdsonafhankelijk werken en is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt jaarlijks een persoonlijk opleidingsbudget dat je kunt gebruiken voor je loopbaanontwikkeling. Daarnaast organiseren we een aantal keer per jaar een Thuisvester Academy waar collega’s hun kennis delen. Deze functie is gewaardeerd op schaal G van de CAO Woondiensten op basis van 36 uur per week. De CAO kent een uitstekende pensioenregeling. 

Solliciteren op de functie van Medewerker Financiën
Passen onze kernwaarden lef, samen en duurzaam bij jou en heb je de juiste drive en mentaliteit om binnen Thuisvester het verschil te maken? Reageer dan via onze sollicitatiepagina

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen naar Astrid Nous (teamleider financiën) of Lilly van Zundert (HRM) via 0162-491100. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Financieel Medewerker, Medewerker Financiële Administratie, Administratief Medewerker, Financieel Administratief Medewerker


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 3-5 jaar, MBO, Financiele Administratie, Noord-Brabant, Onroerend Goed, Financieel Medewerker