Allround Financieel Medewerker

Beverwijk, een mozaïek van bedrijvigheid: kleurrijk, divers en ondernemend. Een stad om te wonen, te werken en plannen te realiseren. Waarbij wij soms bewust buiten de lijntjes kleuren als dat de beste oplossing is.

Het team Financiën & Control zoekt een innovatieve

Allround Financieel Medewerker

met oog voor vernieuwing

voor 32-36 uur per week

Wat ga je doen als Allround Financieel Medewerker?
Je werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend. Je bent de aanjager achter een aantal vernieuwingen waardoor de administratie efficiënter uitgevoerd kan worden. Voorbeelden zijn het slimmer opstellen van een kasstroomoverzicht, optimalisatie van de WKR registratie en het opstellen van management informatie. De wereld van de gemeentefinanciën staat niet stil, dus zodra bovenstaande voorbeelden zijn uitgewerkt zullen er weer nieuwe projecten komen.

Daarnaast ben je plaatsvervangend aanspreekpunt van de financiële administratie. Samen met de senior medewerker van de financiële administratie zorgen jullie ervoor dat de dagelijkse administratie goed wordt uitgevoerd, dat de management informatie juist en tijdig wordt aangeleverd en verzorgen jullie het tijdig opstellen van de jaarrekening. Je bent verantwoordelijk voor de activaregistratie en denk je mee over fiscale vragen, met betrekking tot btw en vpb.
In deze functie verwachten wij van jou de kritische, innovatieve blik, waardoor werkzaamheden slimmer of efficiënter kunnen worden uitgevoerd!

Jouw talenten
We zijn op zoek naar een collega die verder kijkt dan enkel het verzamelen van gegevens. Je denkt hierin mee en zoekt steeds naar de toegevoegde waarde. Je bent iemand die anderen weet te stimuleren en enthousiasmeren, je durft te vernieuwen. Je kan goed schakelen tussen analyseren en adviseren. Competenties die passen bij jouw persoonlijkheid zijn proactief, innovatief, analytisch, collegiaal en integer.

Om succesvol te zijn:

  • ben je in het bezit van een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau;
  • heb je bij voorkeur ervaring binnen een gemeentelijke organisatie;
  • ben je uitstekend met cijfers, maar heb je ook oog voor het verhaal erachter;
  • heb je gevoel voor automatisering en digitalisering.


Wat biedt Gemeente Beverwijk jou?

  • een salaris in schaal 10A met minimaal €3.080 tot maximaal €4.541 bruto per maand;
  • een ABP pensioen;
  • 17,05% individueel keuzebudget (waarvan 8% vakantiegeld en 6% eindejaarsuitkering);
  • Faciliteiten voor studie en opleidingen.


Beverwijk: jouw stad
Gevormd door de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee, is Beverwijk met 40.000 inwoners een middelgrote gemeente. De gemeente Beverwijk doet het allemaal nét iets anders. We zijn doeners die werken op een eigentijdse manier. Onze werkplekken laten dit ook zien. Gekleurde muren, grote gezellige tafels, duo-banken en flexplekken. Jouw werkplek is midden in de stad en pal tegenover het trein- en busstation van Beverwijk. Vanuit Haarlem, Amsterdam en Alkmaar dus goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Het team Financiën & Control voert de financiële administratie van de gemeente en adviseert rondom de P&C producten, zoals de begroting en de jaarstukken. Het team telt 17 medewerkers: administratieve medewerkers, financieel adviseurs, beleidsadviseurs en een coördinator inkoop en belastingen. Het is een team van professionals, gericht op ontwikkeling en vernieuwing en heeft een hoge kwaliteitsstandaard.

Meer informatie
Heb je vragen over deze vacature? Susette Bras, teamleider Financiën & Control, beantwoordt ze. Je kunt haar bellen via 0251 - 256 546. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je bellen met Joantine Zwiers, HR medewerker via 0251 - 256 256.

Mijn stad, jouw werk
Zijn wij op zoek naar jou? Reageer dan via onze sollicitatiepagina, door jouw motivatiebrief en CV naar ons te sturen, ter attentie van Susette Bras. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Trefwoorden: Financieel Medewerker, Medewerker Financiële Administratie, Finance Specialist, Allround Financial Medewerker, Financieel Administratief Medewerker, Overheid, Gemeente, vacature Beverwijk

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, Gemeente, Financiele Administratie, Noord-Holland, Financieel Medewerker, Overheid