Salarisadministrateur

Je bent al een paar jaar aan het werk in de loonadministratie maar je wilt meer. Je kan overal aan de slag, maar hoe wil jij werken, je ontwikkelen en hoe wil jij dat je dag eruit ziet? Ik, Dennis (Senior Loonspecialist), werk inmiddels al 11 jaar bij De Hooge Waerder en vertel je graag hoe het werken bij ons is. Ik zoek namelijk een directe collega: 
 

Salarisadministrateur
(4 of 5 dagen per week in Alkmaar of Beverwijk)


Hoe ziet mijn dag eruit?
De Hooge Waerder is een fullservice accountants- en advieskantoor met vijf vestigingen in Noord-Holland (Alkmaar, Heerhugowaard, Beverwijk, Haarlem en Amsterdam). Onze afdeling Loonadministratie verwerkt de salarissen van een groot aantal ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf uit de regio. In ons team, verdeeld over Alkmaar en Beverwijk, werken we in totaal met 10 enthousiaste collega’s met uiteenlopende specialismen. In mijn portefeuille zitten vooral kaaspakhuizen en klanten in de sector metaalnijverheid. 

Ik begin mijn dag altijd met het checken van mijn mail. Ik zie dat ik een aantal ziekmeldingen en loonmutaties dien te verwerken. Dat maakt mijn werk zo leuk, allerlei verschillende taken! 

Ook zie ik een bericht van één van mijn klanten die een aantal specifieke vragen heeft naar aanleiding van wijzigingen in de CAO. Ik overleg even met een collega en pak vervolgens direct de telefoon om de klant een uitgebreide toelichting te geven. Hierna open ik het salarispakket (Loket) om een aantal wijzigingen in het personeelsbestand van één van mijn andere klanten te verwerken. Later deze week hebben wij gezamenlijk loonoverleg, hiervoor bereid ik nog een paar dingen voor alvorens ik mijn computer afsluit. Morgen weer een dag! 

Hoe ben ik hier begonnen?
Ik heb zelf een afgeronde MBO opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie, maar als je een MBO Administrateur niveau 4 hebt afgerond kan je ook solliciteren. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar ervaring in de loonadministratie en heb je zelfstandig gewerkt binnen een accountants- of administratiekantoor of op een salarisafdeling. Verder is het handig als je goed met Excel kunt werken. 

Ben jij een DHW’er?
Deze functie kun je misschien bij veel bedrijven bekleden, maar er is maar één De Hooge Waerder: korte lijnen in een collegiale en informele werksfeer. De Hooge Waerder staat voor kwaliteit, persoonlijk en flexibel. Herken jij je in onze kernwaerden? Jij past bij ons als je een professioneel kritische instelling hebt en focust op kwaliteit. Je kunt je inleven in de activiteiten en wensen van ondernemers en bent analytisch en cijfermatig goed onderlegd. Tevens ben je ondernemend, communicatief sterk en beschik je over adviesvaardigheden. 

Als je mijn collega wordt wat staat daar dan tegenover?

  • Een prima beloning;
  • Hard werken vraagt om ontspanning en daar krijg je bij ons 28 vakantiedagen voor (op ft basis);
  • Om de ontspanning te bekostigen 8% vakantiegeld;
  • Collectieve zorgverzekering, pensioen, korting bij diverse sportscholen, ruimte voor eigen inbreng, studiefaciliteiten en persoonlijk ontwikkelingsplan (POP);
  • Goede begeleiding;
  • Jaarlijks bijzondere personeelsuitjes (denk aan Den Bosch, Berlijn, Praag, Groningen of Dublin) maar wij zijn ook sportief en vinden gezondheid belangrijk! Daarom heeft De Hooge Waerder een goede bewaking van de balans werk-studie-privé!


Solliciteren op de functie van Salarisadministrateur
Ben je enthousiast om invulling te geven aan deze rol bij De Hooge Waerder? Neem dan contact op met onze Recruiter Cindy Smit via WhatsApp (06- 823 983 26) of vul direct het sollicitatieformulier in via onze sollicitatiepagina en misschien tot snel? 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Loonadministratie, Loonadministrateur, Loonspecialist, Finance, Financieel, Financiële, Administrateur, Administratief Medewerker, Financieel Medewerker, vacature Alkmaar, vacature Noord-Holland


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 3-5 jaar, MBO, Salaris Administratie, Noord-Holland, Financieel Medewerker