Salarisadviseur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Functieomschrijving

Als salarisadviseur ga jij samen met je startende salarisadministrateur de volledige salarisverwerken en advisering op je rekening nemen. In de nabije toekomst wordt de afdeling waarschijnlijk uitgebreid met nog 1 salarisadministrateur. Jij coördineert, stelt loonstroken op en adviseert de mkb klant. Een veelzijdige functie met voldoende verantwoordelijkheid en vrijheid om jouw functie uitdagend te houden en jezelf te ontwikkelen.


Functie-eisen

Jij herkent je in het onderstaande profiel:

  • Je hebt een afgeronde opleiding PDL en VPS en minimaal 5 jaar werkervaring als salarisadministrateur
  • Je bent zelfstandig en hebt leidinggevende capaciteiten, die je overigens nog mag ontwikkelen
  • Je bent collegiaal en komt bij voorkeur uit de regio Den Bosch / Oss
  • Je bent vanaf 32 uur beschikbaar

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Salarisadviseur.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacatures-manager-teamleider en http://www.rousch.nl/vacature-salarisadministrateur

Tags: salarisadministrateur, salarisadviseur, accountantskantoor, accountancy, payroll, pdl, vps, brabant, oss, vacature.
Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

€ 3500,00 bruto per maand op fulltime basis, vrij met carnaval!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, Financiele dienstverlening, Salaris Administratie