Plant Controller

Wie zijn wij?
Heemskerk fresh & easy maakt gezond eten lekker én makkelijk! Hiervoor gebruiken we de lekkerste groenten, fruit en aanvullende grondstoffen. Dagelijks produceren wij een dagvers assortiment dat varieert van boerenkool, sla-, fruit-, roerbakmixen, kookgroenten tot complete maaltijdsalades met vis, vlees, pasta en dressing. Als gevolg van de toenemende behoefte bij de consument aan gezonde voeding, die lekker en gemakkelijk te bereiden is, groeit Heemskerk. Op dit moment werken we met 900 medewerkers om wekelijks zo’n 3 miljoen verpakkingen te leveren aan (inter)nationale supermarkt- en fastfoodketens.

 

 

Heemskerk fresh & easy heeft voor haar locatie in Rijnsburg een vacature voor een

 

 

 

 

Plant Controller

 

 

 

Fulltime, 38 uur

 


Aan de slag bij Heemskerk als plant Controller
Met jouw analytisch inzicht en passie voor operationele processen ben je in staat om gedetailleerde analyses te koppelen aan de dagelijkse praktijk om daarmee verbeteringen door te voeren. Dit doe je niet alleen vanachter je bureau maar ook door te kijken hoe processen op de werkvloer lopen. Je maakt inzichtelijk waar knelpunten liggen én je bent goed in staat om hier samen met de betreffende afdelingen mee aan de slag te gaan. Business Control zoals we bij Heemskerk vinden dat het hoort te zijn. Het inzicht verkrijg je door wekelijks de managementinformatie samen te stellen, kostprijzen te berekenen of nacalculaties te maken. Met dit inzicht begint het allemaal. Samen met de operationele afdelingen werk je aan procesaanpassingen, real-time stuurinformatie en investeringen in bijvoorbeeld nieuwe machines. Vervolgens laat je zien wat het effect is geweest van de gerealiseerde aanpassingen. Dat vraagt niet alleen talent om operationele processen te koppelen aan financiële cijfers, maar ook om de taal van de operatie te spreken. Je denkt in mogelijkheden en dat betekent dat je niet het type bent dat je verschuilt achter beperkingen in systemen of hiërarchie. Het koppelen van de theorie met de praktijk komt in deze functie heel duidelijk naar voren en past goed bij je omdat jij een denker én doener bent.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 

  • maken van kostprijscalculaties van producten die in onze ontwikkelingskeuken bedacht worden;
  • uitvoeren van voor-en nacalculaties van investeringen;
  • samenstellen van de managementinformatie en deze bespreken met de afdelingen;
  • ontwikkelen en implementeren van realtime stuurinformatie voor aan de productielijnen


De afdeling Finance
Als plant Controller ben je onderdeel van de afdeling Finance dat gesplitst is in financial en business control. Het team bestaat uit twee Financieel Controllers, twee Business Controllers, een Productie Controller en drie Financieel Administratief Medewerkers. Deze worden aangestuurd door een Manager Finance & Control. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier aan het werk zijn en dat er voldoende ruimte is om te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling bij Heemskerk. De organisatie streeft continu naar het leveren van de allerbeste kwaliteit en daar hebben we gekwalificeerde, gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers voor nodig. De afdeling Finance levert hier een belangrijke bijdrage aan door het verwerken van de financiële administratie, het analyseren van deze data en de vertaling naar stuurinformatie. De afdeling is, net als de rest van de organisatie, volop in ontwikkeling en beweging. De afdeling Finance is steeds meer de drijvende kracht achter het continu verbeteren doordat ze vanuit de financiële analyses ook de vertaling maken naar de operatie. Om dit goed te kunnen doen werken wij met een business intelligence omgeving en volgen we de ontwikkelingen op het gebied van robotisering op de voet.

Wat vragen wij van jou?

  • een afgeronde HBO opleiding in bedrijfskundige of economische richting;
  • ervaring met werken in bedrijf dat 24/7 operationeel is en dagverse artikelen produceert is een pré;
  • je bent doortastend, data gedreven en gestructureerd;
  • je werkt graag samen met verschillende afdelingen;
  • daarnaast ben je pragmatisch en kun je complexe data op een, voor iedereen te begrijpen manier, presenteren;
  • kennis van Excel en ERP-systemen; ervaring met productieboekhoudingen en ETL is een pré.


Wat biedt Heemskerk fresh & easy jou?

  • werken bij een innoverend, energiek en groeiend bedrijf waar de tijd niet stil staat;
  • een team van betrokken en enthousiaste collega’s;
  • een passend salaris, aangevuld met een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • goede ontwikkelmogelijkheden, opleidingen en trainingen;
  • een informele en dynamische werkomgeving.


Reageren?
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en spreken de organisatie en de functie je aan? Aarzel dan niet en solliciteer via onze sollicitatiepagina.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Trefwoorden: Finance, Financial, Financial Controller, Financieel Controller, Business Controller, Controlling, vacature Rijnsburg, Plant Controller

 

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, HBO, 3-5 jaar, Controlling, Business Controller, Zuid-Holland, Groothandel/Detailhandel, Financial Controller