Junior Business Controller

Ready to Change too?

 

Junior Business Controller die verandering zoekt

 

Ben je al enige tijd actief in een controlerende financiële functie, maar zoek je meer dynamiek? Heb je interesse in andere disciplines zoals Sales & Marketing en zou je het een uitdaging vinden om het financiële proces te bewaken? Zie jij jezelf als de toekomstige financiële sparringpartner in onze mooie wereld van fast moving consumer goods? Dan maken wij van Camps Food graag kennis met je!

 

Camps Food heeft voor haar locatie in Breda een vacature voor een

 

Junior Business Controller

Fulltime

 


Wie zijn wij?
Camps Food is gedreven om samen de wereld van voeding te verbeteren. We zijn distributeur van bekende merken als Ella’s Kitchen, Chio, Tyrrells, Kleinste Soepfabriek en Nature Valley. Maar we zien onszelf als veel meer. We willen de schakel zijn die met deze partners de wereld van voeding verbetert. Dit kan gaan over voeding die duurzamer is, de gezondheid verbetert of via de productie van voeding, die de samenleving verbetert. Om dat mogelijk te maken werken we nauw samen met zowel retailers als producenten. We zoeken voortdurend naar manieren waarop het anders en beter kan en zetten dan een stap extra. ‘Wanneer je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg,’ dus marktstandaarden staan voor ons ter discussie.

Zo willen we een platform zijn dat initiatieven bereikbaar maakt voor retailers en consumenten. We hebben een marktgerichte commerciële organisatie met 3 disciplines : Sales, Marketing en Category Development. De afdeling Operations & Finance faciliteert alle processen voor deze disciplines. We zoeken een business controller die de energie, ideeën en ervaring heeft om het financiële proces en rapportages te verbeteren en hier een zichtbare, eigen stempel op kan drukken.

In teams werken we nauw samen vanuit een omlijnde visie. Met deze werkwijze is de afgelopen jaren een sterke groei en intensieve samenwerking met (inter)nationale retailers gerealiseerd.

Om de significante groei in goede banen te blijven leiden zijn we op zoek naar een full time Junior Business Controller.

En jij:
Iemand die processen en structuur kan beoordelen en scherper kan wegzetten, focus op de hoofdlijnen maar ook bereid om dagelijkse operationele taken uit te voeren in IT systemen. Structuur bewaken, afwijkingen signaleren en duidelijk rapporteren met advies naar collega’s en directie.

Je weet een goede balans te vinden tussen vrijheid, verantwoordelijkheid, partnership en positieve energie. Een persoon die denkt in kansen, impactvol is en een echte sparring partner voor collega’s en directie.

We zoeken iemand voor de volgende rol:
Je bent onderdeel van Operations team, werkt nauw samen met finance medewerker en wordt verantwoordelijk voor de inhoud van ERP systeem, rapportagetool en IT structuur. Je rapporteert aan Operations manager en hebt onderstaande verantwoordelijkheden:

 

 

 • Basis inrichting van ERP, inkoop – verkoop en financieel
 • Conditiestructuur klanten en leveranciers
 • Inkoop & verkooprapportages, stuurmiddel voor Sales & Marketing
 • V&W rapportage met duidelijk inzicht in contributie bijdrage klant/merk
 • Liquiditeit en cashflow
 • Je faciliteert het budgetproces en bewaakt de realisatie / afwijkingen, bespreekt deze met verantwoordelijke disciplines


Jouw talent:

 • Uitgangspunt is dat je minimaal 3 jaar ervaring heeft in een controlerende en sturende financiële functie. Bij voorkeur in een commerciële verkoop organisatie, ervaring in fast moving consumer goods is een pré.
 • Je hebt minimaal een afgeronde financiële HBO opleiding.
 • Kennis MS Navision is een pré.
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.
 • Echte teamplayer, die bereid is de handen uit de mouwen te steken voor operationele werkzaamheden.


Wat biedt Camps Food jou?
We bieden je een zelfstandige en uitdagende baan met mogelijkheden om zelf gestalte te geven bij een snel groeiend succesvol bedrijf. De informele cultuur van Camps Food kenmerkt zich door korte lijnen, met veel ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Vanzelfsprekend hoort bij de functie een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Solliciteren op de functie van Junior Business Controller
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Wil je meer informatie? Neem contact op met Diana Zegers via: vacature@campsfood.nl.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Trefwoorden: Controller, Business Controller, Financieel Controller, Finance Professional, Bedrijfskunde

 

 

 

 

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, Audit, HBO, Business Controller, Groothandel/Detailhandel, Controller, Noord-Brabant