(Junior) assistent accountant

Bedrijfsomschrijving

Voor een accountantskantoor in omgeving Oss ben ik op zoek naar een junior assistent accountant. Het kantoor heeft 2 eigenaren en daarnaast nog een assistent accountant in dienst. Zij groeien rustig door en zoeken een junior assistent accountant die zij zelf op kunnen gaan leiden. De eigenaren richten zich op MKB-ondernemingen uit de regio in verschillende branches (o.a. horeca, automotive, bouw, zorg) en hebben een hele nauwe band met al hun klanten. De dienstverlening bestaat uit administratie, accountancy- en fiscale werkzaamheden en salarisadministratie. De eigenaren zijn jonge, vriendelijke en behulpzame mannen die je zullen begeleiden in je werkzaamheden en de cultuur is heel informeel. Klanten komen graag binnen lopen en dat betekent dat je als junior assistent accountant veel klantcontact hebt op kantoor.

 

Functieomschrijving

Als (junior) assistent accountant ga je je bezig houden met het boeken en controleren van administraties en het samenstellen van jaarrekeningen. Ook het opstellen van de bijbehorende fiscale aangiften zit in je takenpakket. In eerste instantie werk je voornamelijk op kantoor, zodat je goed ingewerkt kunt worden. Later kun je meer naar klanten toe, wanneer je dat leuk vindt. En omdat je direct met de eigenaren samenwerkt, word je in heel veel werkzaamheden betrokken en kun je gemakkelijk stappen zetten. Je gaat voornamelijk werken met Afas, Exact online en Snelstart.

Functie-eisen

Als (junior) assistent accountant is een afgeronde opleiding HEAO-BE/AC of MEAO-BE/AC nodig om de werkzaamheden goed op te kunnen pakken. Werkervaring is geen vereiste, maar heb je al wat ervaring, dan is dat mooi meegenomen. Belangrijk is dat je past bij bij het kantoor en dat je collegiaal en sociaal bent ingesteld. Je werkt nauwkeurig, raakt snel vertrouwd met softwarepakketten en bent op zoek naar een kleiner kantoor met regionale klanten.

Wij bieden

Als junior assistent accountant ligt je salaris tussen de € 1.600,00 en € 2.500,00. Dit hangt af van je opleiding en ervaring. Je krijgt een werkplek in een mooi bedrijfspand, wat gemakkelijk te bereiken is en waar je voor de deur kunt parkeren. De cultuur is heel informeel en er is veel flexibiliteit. Je hebt daarnaast niet te maken met de druk van een vervolgstudie, maar mag uiteraard wel aanvullende opleidingen of cursussen volgen.

Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie, dan kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature (Junior) assistent accountant of solliciteer online op de vacature (Junior) assistent accountant.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, MBO, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Noord-Brabant