Controller

Word jij de financiële coach van één van onze zorgdivisies? Kan je het lijnmanagement van goed advies dienen èn heeft meepraten over onze ‘business’ jouw hart? Dan pas jij in ons team!


Controller
coachend en organisatiebewust


Ieder mens heeft recht op een prettig leven. Een eigen woon- en werkplek waar je thuis bent. Vooruitzichten op een leuke, zinvolle dag. Een dag waar je anderen ontmoet. Zelf inhoud en vorm geven aan je leven. Natuurlijk is dat niet anders als je een beperking hebt. Daarom ondersteunt Sherpa mensen met een beperking. Met ongeveer 1400 medewerkers en 600 vrijwilligers levert Sherpa diensten aan zo’n 1400 cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Een team van deskundigen biedt de begeleiding en ondersteuning die cliënten nodig hebben om volwaardig deel te kunnen nemen aan de samenleving. Zij stellen het unieke in ieder mens centraal en werken professioneel, betrokken en in samenspraak met de cliënt en diens omgeving. 

Hoe Sherpa deze functie ziet? 
Binnen het team Finance & Control hebben wij ruimte voor een Controller met werkervaring. Het afgelopen jaar zijn veranderingen doorgevoerd in aansturing en organisatie. Teammanagers binnen de zorgdivisies zijn resultaat verantwoordelijk geworden en dienen als zodanig financieel te worden ondersteund. Deze transitiefase doet een extra beroep op de afdeling Control. 
Je wordt het aanspreekpunt voor ongeveer twintig teammanagers. Voor deze teammanagers ben je, als business controller, verantwoordelijk voor het analyseren van de resultaten en praat je en denk je mee hoe zaken efficiënter of anders kunnen. Je hebt intensief contact met deze teammanagers binnen de zorgdivisie. Daarnaast houd jij je bezig met het toezien op de uitvoering van interne controles, maandelijkse en viermaands rapportages en jaarafsluiting, opstellen van budget en forecast, maken van management rapportages, toetsing AO/IC productie. 

Wat breng jij mee? 
Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van Finance & Control of Bedrijfseconomie. Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de gezondheidszorg. Daarnaast heb je ervaring met complexe bekostigingssystematiek en een gedegen kennis van planning en control. Je herkent je in een efficiëntie en kwaliteitsgerichte houding en geeft op een gelijkwaardige manier advies. Je bent een financieel coach voor teammanagers en kan met geduld en doorzettingsvermogen inzicht bieden en veranderingen tot stand brengen. Je benadert tegenvallers objectief en rationeel en stelt nieuwe doelen voor. Onder tijdsdruk blijf je goed presteren en weet dan hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden. 

Wat biedt Sherpa? 
Sherpa biedt een contract voor 36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg ingedeeld in FWG 55 met een bruto maandsalaris van maximaal € 3.948, = bij een fulltime dienstverband. Standplaats is Hilversum. Zie voor de overige secundaire arbeidsvoorwaarden onder “Ons aanbod” op www.werkenbijsherpa.nl

Contact informatie:
Meer informatie heeft Henri Koelewijn, teammanager Finance & Control, via 035-6464274. 

Solliciteer direct en bij een passend CV bellen we je voor het maken van een afspraak. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, Controlling, Gezondheidszorg/Welzijn, Controller, Noord-Holland