Medewerker Finance

Medewerker Finance
40 uur | Aalsmeer


Ben jij (net) klaar me je opleiding en sta je te springen om je eerste (of tweede) stap in je carrière te maken? Heb jij cijfermatig inzicht, ben je breed inzetbaar en wil je een afwisselende baan in een dynamische nieuwe omgeving?
Dan zoeken wij jou!


Aan de slag als Medewerker Finance
Als Medewerker Finance ben je nauwkeurig, scherp en draag je samen met het Finance team zorg voor de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de financiële administratie. Je verzorgt het inboeken en de verwerking van de bankafschriften en kasstaten. Je ondersteunt de crediteurenadministratie bij het controleren, verwerken, coderen en inboeken van inkomende facturen. Verder assisteer je de debiteurenadministratie, controleer je tussenrekeningen, bereid je betalingen voor en verricht je diverse voorkomende administratieve werkzaamheden.

Word jij onderdeel van ons team?
Je bent zelfstandig en positief ingesteld, gaat kritisch te werk en toont initiatief.

Jouw achtergrond?

  • Een afgeronde MBO opleiding niveau 4 richting bedrijfsadministrateur of financiële administratie of minimaal een boekhoudkundige basisopleiding.
  • Ervaring met MS Office (Excel).
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Ons aanbod
Daar stellen we graag iets tegenover. Dillewijn Zwapak is een dynamisch en succesvol bedrijf vol met ambitie en met een sterke positie in de verpakkingssector. Wat betekent dit voor jou?

  • Een nieuwe moderne werkomgeving waarin je zowel zelfstandig als in een team werkt.
  • Samenwerken met professionals in een informele werksfeer.
  • Werken in een prestatiegerichte en daadkrachtige onderneming waarbij een proactieve houding past.
  • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris.


Solliciteren doe je zo
Heb jij de juiste werkmentaliteit en denk jij perfect in ons team te passen? Overtuig ons dan met je cv en korte motivatie door te klikken op de sollicitatiebutton. Vragen over deze baan? Roland van den Bos, Manager Finance tel. +31 88 7354168 vertelt je er graag meer over.

Over Dillewijn Zwapak
Wij zijn een internationale groothandel op het gebied van verpakkingen en bloemisterij artikelen voor de sierteeltsector. Wij staan bekend als een creatieve en innovatieve onderneming die producten van hoge kwaliteit ontwikkelt, produceert en levert. Wij hebben meerdere verkoopfilialen in Nederland. Ons nieuwe hoofdkantoor en logistieke centrum is gevestigd aan De Loetenweg 2 in Amstelveen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Medewerker Finance, Finance, Financiele Administratie, Bedrijfsadministrateur, MBO, Vacature Aalsmeer


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, MBO, Betalingen, Financiele Administratie, Groothandel/Detailhandel, Noord-Holland, Financieel Medewerker