Debiteurenbeheerder (m/v)

Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Meer dan 450 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van onze klanten. Onze organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Mede door onze 35 vestigingen staan wij altijd dichtbij de klant. Wasco werkt actief aan de kennisontwikkeling van haar medewerkers en wil een kennisorganisatie zijn voor al haar klanten. Het huidige kennisniveau willen wij verder uitbouwen met als doel om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn bij al hun vragen en het mee te denken in systeemoplossingen.

Voor de verdere professionalisering van onze financiële afdeling zijn we voor ons hoofdkantoor in Twello op zoek naar een:
 

Debiteurenbeheerder (m/v)

Een overtuigende persoonlijkheid die van aanpakken weet en het voortouw durft te nemen.


Wat ga je doen: 
De debiteurenbeheerder verzorgt de aanmaningen voor een deel van ons klantenbestand. 
Daar waar nodig gebeurt dit in samenwerking met de Creditmanager. Het beoogde doel van deze uitdagende functie is een zo laag mogelijk percentage achterstallige vorderingen te hebben. Dit betekent dat de debiteurenbeheerder ervoor dient te zorgen dat de klanten op tijd aan hun betalingsverplichting voldoen. De debiteurenbeheerder bezit goede communicatieve vaardigheden, zodat iedere klant op de juiste manier aangesproken wordt. Bij afwezigheid van de Creditmanager bij jij het eerste aanspreekpunt. 

De hoofdtaken van de debiteurenbeheerder zijn:

 • Het schriftelijk en telefonisch incasseren van openstaande facturen;
 • Het tijdig signaleren, doorgeven en oplossen van probleemfacturen;
 • Het beoordelen van geblokkeerde orders;
 • Het oplossen van onduidelijke betalingen;
 • Het verwerken van de betalingen.


Wij vragen:

 • Een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur MEAO-BA;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring is een vereiste;
 • Affiniteit met financieel administratieve bedrijfsprocessen;
 • Uitstekende kennis van Excel en BI-Tools;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift;
 • Je hebt géén 9-5 mentaliteit, bent betrouwbaar en nauwkeurig;
 • Als persoon ben je resultaatgericht, creatief, flexibel en beschik je over goede communicatieve en uitstekende analytische vaardigheden;
 • Tevens ben je klantgericht, flexibel en proactief.


Wij bieden:
Een afwisselende fulltime baan met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Wij bieden een concurrerend salaris, 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen. Daarnaast bieden wij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Standplaats voor deze functie is Twello.

Solliciteren op de functie van Debiteurenbeheerder
Je kunt via onze sollicitatiepagina rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je curriculum vitae en je motivatie als bijlage mee. 

Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met: Harry Ekkel, Creditmanager, tel. 088-0995656. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature? Doe vooral geen moeite, wij vervullen deze vacature graag zelf.

Trefwoorden: Debiteurenbeheer, Administratief, Administratie, Debiteuren, Financieel Administratief Medewerker
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Betalingen, Debiteuren Administratie, Groothandel/Detailhandel, Gelderland