Assistent accountant

Functieomschrijving

Voor een opdrachtgever ben ik op zoek naar een beginnend assistent accountant met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die zich nog graag verder ontwikkelt. Binnen de functie is er genoeg variatie, omdat je met diverse klanten uit het MKB werkt. Je belangrijkste verantwoordelijkheid is hierbij het zelfstandig samen kunnen stellen van jaarrekeningen en tussentijdse rapportages. Daarnaast zal je je bezig gaan houden met het verzorgen van financiële administraties, het verzorgen van diverse fiscale aangiften, klanten adviseren en het onderhouden van contact hiermee.


Functie-eisen

Om bij dit kantoor aan de slag te mogen gaan, is het van belang dat je over een aantal zaken beschikt:

  • HBO opleiding Accountancy/Bedrijfseconomie
  • Enkele jaren werkervaring op een accountants- of administratiekantoor
  • Secuur, sociaal en kwaliteitsbewust 

Naast deze harde eisen is het vooral belangrijk is dat je een enthousiast, spontaan persoon bent met goede communicatieve vaardigheden.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant  

Tags: assistent accountant, samenstel, samenstelpraktijk, Zuid-Holland, Rotterdam

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Max. 3000 op basis van een fulltime dienstverband


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Rotterdam