Financieel Beleidsmedewerker M/V

Vanwege vertrek van één van de medewerkers is er binnen het team Financiën van de afdeling Bedrijfsvoering van de gemeente Laarbeek een vacature voor de functie van:

 

Financieel Beleidsmedewerker M/V

36 uur per week


Bij de afdeling Bedrijfsvoering werken 25 medewerkers, verdeeld over de teams Financiën, Facilitaire zaken en Secretariaat. Het team Financiën bestaat naast de huidige 2 financieel beleidsmedewerkers (werkzaam voor de gemeente Laarbeek) nog uit 11 collega’s, die zowel voor de gemeente Gemert-Bakel als de gemeente Laarbeek de administratie en het financieel beheer doen. 

Wat ga je doen als Financieel Beleidsmedewerker?

  • Je pakt het voortouw in de coördinatie en uitvoering van de interne controles en denkt mee over AO/IC, fiscaliteiten en regievoering op gemeenschappelijke regelingen.
  • Als adviseur van bestuur, management en medewerkers ondersteun je hen proactief en met financiële deskundigheid bij de totstandkoming van voorstellen en beleid.
  • Je draagt zorg voor de kwaliteit en de totstandkoming van alle instrumenten van de planning en control cyclus (van kadernota, begroting en rapportages tot jaarrekening).
  • Je ziet het als een uitdaging om in complexe beleidsvraagstukken als spin in het web (financiële) oplossingen te bedenken en levert met een hands-on-mentaliteit een stevige bijdrage in de ontwikkeling van ons strategisch financieel beleid.


Wie ben jij?
Je bent een enthousiaste, energieke en stevige persoonlijkheid. Je kunt goed omgaan met complexiteit, waarbij je vraagstukken analytisch benadert en gestructureerd werkt naar oplossingen. Samenwerken is voor jou een vanzelfsprekendheid, adviseren een tweede natuur! Je kunt je goed verplaatsen in anderen en het kunnen aanvoelen van “wat er (politiek) speelt”, is onmisbaar. Binnen de diversiteit aan vraagstukken kun jij je flexibel bewegen en weet je goed je prioriteiten te bepalen. Je werkt actief mee aan het doorontwikkelen van de afdeling Bedrijfsvoering richting de organisatie en inspireert anderen met innovatieve ideeën. 

Functie-eis
Je beschikt over een afgeronde financiële opleiding op WO/HBO-niveau (bedrijfseconomie), aangevuld met relevante werkervaring. 

Functieprofiel
Inpassing vindt plaats in functieprofiel Beleidsadviseur A, functieniveau 10 (= maximaal € 4.225,- op basis van 36 uur). Doorgroei naar schaal 11 is op termijn mogelijk. Het generieke functieprofiel met de daarbij behorende competenties kun je opvragen via administratiepo@laarbeek.nl

Sollicitatiegesprekken
De gesprekken worden in overleg ingepland en vinden plaats op dinsdag 29 januari 2019. 

Assessment
Testen op geschiktheid voor de functie maken onderdeel uit van de selectieprocedure. 

Informatie
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Lisette van Veijfeijken, manager afdeling Bedrijfsvoering - tel. 0492 – 469794. 
Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Kim van den Reek, P&O consulent - 0492 – 378724. 

Solliciteren op de functie van Financieel Beleidsmedewerker
Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie voor 24 januari 2019 achter via onze sollicitatiepagina.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Beleidsmedewerker, Medewerker Beleid, Financieel Medewerker, Financieel Adviseur, Financieel Beleid, Bestuursadviseur, Overheid, Gemeente 


Vergelijkbare zoekopdrachten: WO, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, In overleg, Gemeente, Financiele Administratie, Financieel Adviseur, Noord-Brabant, Financieel Medewerker, Overheid