Aankomend Accountant voor interne functie

Functieomschrijving

In je rol van aankomend accountant ben je de spil tussen de Accountant / kantoorleider en de assistent accountants (5 mdw'ers). De nadruk van je functie ligt op het reviewen van de opgestelde jaarrekeningen en de begeleiding van assistent accountants. Door je opleiding en ervaring weet je kwaliteit na te streven en adviespunten te signaleren. Deze bespreek je vervolgens met de Accountant. Aan de andere kant ben je er ook niet vies van om 'met je voeten in de klei te staan' en zelf dus jaarrekeningen mee samen te stellen. Het gaat dus om een intern gerichte functie.


Functie-eisen

Graag komen wij in contact met die accountancy professional die:

  • Een warm gevoel krijgt bij het lezen van de functie omschrijving;
  • Iemand die dus ook graag een interne rol vervult (op termijn verder groeien kan);
  • Ruime ervaring heeft met het zelf samenstellen van jaarrekeningen;
  • Beschikt over goede vaktechnische kennis;
  • 4 of 5 dagen beschikbaar is.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor een Accountant AA.
Kijk voor meer vacatures op https://www.rousch.nl/vacatures-accountant-aa

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Tags: accountant, assistent-accountant, accountancy, accountantskantoor, intern, vaktechnisch, reviewen, Oosterhout, vacature Brabant.


Arbeidsvoorwaarden

Salarisindicatie tot max €4.250 op fulltime en afhankelijk van kennis en ervaring.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, € 3.000 - € 5.000, Assistent Accountant, > 10 jaar, Financiele Administratie, Noord-Brabant