Assistent Accountant

Assistent Accountant
Barneveld, 24 - 40 uur

Profiel van Schuiteman:
Schuiteman. Een partner. Dat zijn wij. Betrokken bij alle fases in het ondernemen. Naast accountant en adviseur zijn we ook een sparringpartner en klankbord. We kennen de ambities van onze klanten en kijken altijd aan de zijlijn mee. We moedigen ze aan, helpen ze op weg en zoeken samen naar oplossingen. Bij ons is het ‘wij’ in plaats van jij en ik. Zoals een partner hoort te zijn.

Ben jij ambitieus, op zoek naar een uitdagende baan en heb je minimaal 3 jaar werkervaring binnen de samenstelpraktijk? Kom dan eens met ons praten over de functie Assistent-Accountant.

De werkzaamheden:
Je gaat onder leiding van de adviseur samenstelpraktijk of accountant aan de slag binnen onze samenstelpraktijk. Je zult, onder andere, jaarrekeningen en belastingaangiften OB, IB en VpB opstellen. Daarnaast zul je ook minder complexe advieswerkzaamheden verrichten. Naast je werk bieden we jou de mogelijkheid om je AA-titel te behalen. Via onze aantrekkelijke studieregeling krijg je de mogelijkheid om werk en studie met elkaar te combineren. Je zult onderdeel uitmaken van een hecht team dat werkzaamheden verricht voor de klantportefeuille van de vestiging Barneveld.

Functie-eisen:
Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring binnen de samenstelpraktijk. Aandacht voor details, een luisterend oor en betrokken zijn behoren tot je persoonlijke eigenschappen. Daarnaast ben je klant- en kwaliteitsgericht, een teamplayer en is je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid uitstekend.

Wij bieden:
Een uitdagende functie in een ondernemende omgeving, waarin je jezelf vakinhoudelijk én persoonlijk verder kunt ontwikkelen. Je zult onderdeel uitmaken van een enthousiast en hecht team.
Pas jij in dit profiel en wil jij samen met ons jouw talent verder ontwikkelen? Dan zoeken wij jou! Schuiteman wil dat jij een ondernemende ervaring meekrijgt die van meerwaarde is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. En natuurlijk kunnen wij alleen onze dienstverlening aan cliënten waarmaken met de inzet van de beste talenten.

Sollicitatie en informatie:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alex van de Kamp: T 0342-47 34 44. Of kijk op www.schuiteman.com voor meer informatie over onze organisatie.

Je motivatie kun je, voorzien van cv, e-mailen naar personeelszaken@schuiteman.com t.a.v. Geralda van de Biezen. Direct solliciteren? Solliciteer dan via het online sollicitatieformulier.

Je kunt ook per post solliciteren: Schuiteman Accountants & Adviseurs, t.a.v. afdeling Personeelszaken, Postbus 146, 3780 BC Voorthuizen

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, Advies/Consultancy, HBO, 3-5 jaar, Belasting, Assistent Accountant, Consultancy, Gelderland