Fiscalist met 4 tot 8 jr ervaring

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Functieomschrijving

Ter versterking van het fiscale team zijn wij op zoek naar een Fiscalist. Je geeft binnen de fiscale afdeling invulling aan de advisering van de cliënten in de breedste zin van het woord. Het fiscale team werkt nauw samen met accountants en juristen om de cliënten optimaal te bedienen. Het betreft een functie waarin je alle mogelijkheden krijgt om door te groeien naar de positie van zelfstandig adviserend fiscalist. Je optimaliseert belastingaangiften, denkt mee over fiscale vraagstukken, staat cliënten bij in fiscale kwesties en neemt deel aan het intern overleg op verschillende niveaus. Het communiceren met cliënten, belastingdienst en andere partijen behoort eveneens tot de werkzaamheden.


Functie-eisen

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een praktisch ingestelde persoon met 4 tot 8 jaar relevante werkervaring en met een afgeronde fiscale opleiding. Als persoon ben je initiatiefrijk, creatief en beschik je over goede communicatieve eigenschappen. Daarnaast werk je accuraat, nauwgezet en resultaatgericht, heb je goede analytische vaardigheden en kun je helder en begrijpelijk formuleren.

ROUSCH: Loopbaanbemiddeling & -advisering voor professionals in accountancy en tax.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl of https://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO+, 3-5 jaar, Belasting, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Belastingadviseur, Noord-Brabant