Ervaren en enthousiaste Projectcontroller

Ervaren en enthousiaste Projectcontroller


Wij zoeken
Als projectcontroller maak je deel uit van het team Project Control (12fte), en ben je verantwoordelijk voor een goed financieel beheer en een kwalitatief hoogwaardige projectadministratie van complexe subsidieprojecten (o.a. H2020, Topsectoren), van begroting tot en met eindafrekening. Daarbij realiseer je als projectcontroller beheersmatige en adviserende werkzaamheden binnen de geldende wet- en regelgeving en procedures, om zo bij te dragen aan een optimaal verloop van de financiële levenscyclus van een project.

Jouw stijl van werken is te typeren als scherpzinnig, maar ook daadkrachtig. In deze functie heb je een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je kunt goed samenwerken met hoogopgeleide professionals. Je werkt niet alleen nauw samen met je collega’s van Finance & Control, maar ook met projectleiders en –teams en bijvoorbeeld met juristen en HRM. In je adviezen heb je dan ook oog voor de verschillende invalshoeken. Je vindt het leuk om aan werkgroepen en verandertrajecten deel te nemen en je voelt je thuis in een organisatie waarin betrouwbaarheid, ondernemerschap, ontwikkeling, klantgerichtheid en samenwerken belangrijk is.

Je bent betrokken bij alle fases in de projectcyclus en de uitdaging voor jou is het zelfstandig beheren, uitvoeren en afhandelen van de diverse (financiële) projectaangelegenheden. Denk hierbij aan ondersteuning in de acquisitiefase en budgettering, inrichting van het digitaal projectdossier, opstelling van de voortgangsrapportage, betrouwbare bepaling van omzet en resultaat door de beoordeling van het onderhanden werk, opstelling financiële eindrapportages inclusief accountantscontroles en facturatie.
Je ondersteunt de projectleiders bij het projectmanagement op bedrijfseconomische aspecten en zorgt zelfstandig voor een betrouwbare en volledige resultaatbepaling (omzet) tijdens de financiële periodeafsluiting.
In de uitvoering hiervan ben je proactief, accuraat en tijdigheid en volledigheid zijn voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast ben je communicatief sterk, beschik je over analytisch vermogen, ben je flexibel en benader je actief de projectleiders uit het primaire proces om de vertaalslag te maken tussen financiën en onderzoek.

In samenwerking met projectleiders zorg je voor een goede controle en risicobeheersing van de projecten in je portefeuille. Je hebt een totaaloverzicht van de financiële kant van deze projecten en bent in staat om vroegtijdig risico’s te signaleren en indien nodig proactief actie te ondernemen.

Wij vragen
Wij zoeken een expert op het gebied van financieel beheer van onderzoeksprojecten, die graag projecten van offerte tot en met eindafrekening beheert. Klantgericht, stevig, stressbestendig, analytisch en resultaat-/kwaliteit gericht is.

Als jij je hierin herkent zoeken wij jou!
Kom jij ons team Project Control van de Environmental Sciences Group (ESG) versterken?

Wij bieden
Wij bieden een uitdagende baan met oog voor jouw ontwikkeling. Het gaat om een permanente fulltime positie, met in eerste instantie een jaarcontract. Wij bieden een dienstverband met salaris afhankelijk van kennis en ervaring van € 2521,- tot maximaal € 3.887,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Naast een marktconform salaris bieden wij je goede studie- en verlofregelingen en een pensioenregeling bij het ABP Pensioenfonds. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Michiel Schoot, Teamleider Project Control. ​tel 06 -18417165 of Patrick Bordeaux, Manager F&C, tel 06-18969899. Inlichtingen over het dienstverband kun je verkrijgen bij Patty van Beek, HR-adviseur, tel. 0317-486183.

Geïnteresseerd?
Stuur je reactie niet naar bovenvermelde personen. Je kan online solliciteren via deze site tot en met 31 januari 2019.

Wij zijn
De missie van Wageningen University & Research is ‘To explore the potential of nature to improve the quality of life’. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.
Met ongeveer 30 vestigingen, 5.000 medewerkers en 10.000 studenten behoort Wageningen University & Research (WUR) wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.

De Environmental Sciences Group (ESG) is één van de vijf kenniseenheden binnen de WUR. Binnen de ESG zijn de belangrijkste onderdelen het Departement Omgevingswetenschappen (DOW) en het onderzoeksinstituut Wageningen Environmental Research (WEnR).
Binnen de ESG is de afdeling Finance & Control één van de stafafdelingen. De afdeling bestaat uit drie teams: Financiële Administratie, Project Control en Business Control. F&C kenmerkt zich door professionaliteit en kwaliteit. Wij hebben als doel, positief kritisch, de onderzoeksafdelingen en directie met financiële raad en daad bij te staan.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 5-10 jaar, Controlling, Controller, Gelderland, Onderwijs/Training