Businesscontroller

Spring Kinderopvang heeft voor haar locatie in Boxmeer een vacature voor een

 

 

Businesscontroller

Hands on en proactief

 


Wat ga je doen als Businesscontroller?
Als businesscontroller ben je het eerste aanspreekpunt en sparringpartner voor de operationeel directeur en de regiodirecteuren. Je stelt, in samenwerking met de managers kindcentra, de locatiebegrotingen op en monitort deze. Operationele rapportages worden door jou opgesteld ten behoeve van de managementsturing. Samen met de regiodirecteuren bereid je investeringsaanvragen voor. Op regionaal niveau ben je betrokken bij het product- en prijsbeleid, voert concurrentieonderzoeken uit en komt met verbetervoorstellen. Voor de concerncontroller ben je het vakinhoudelijk aanspreekpunt op regionaal financieel gebied.

Wie ben jij

 

  • Voor de invulling van deze nieuwe functie beschik je over een afgeronde bedrijfseconomische Hbo-opleiding.
  • Je hebt meerjarige ervaring als businesscontroller binnen een complexe organisatie. Ervaring binnen de kinderopvang of resultaatgerichte maatschappelijke dienstverlening is een pré.
  • Je hebt een hands on mentaliteit, bent proactief en maakt gemakkelijk verbinding met je collega’s en externen.


Wat biedt Spring Kinderopvang jou?
De mogelijkheid om te excelleren in een dynamische omgeving met uitdagende doelstellingen voor de komende jaren. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO kinderopvang met een fulltime salaris van maximaal bruto € 68.286,- per jaar incl. vakantietoeslag. Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals fiscaalvriendelijke fiets, fitnessarrangement, weekendje weg etc. en studiemogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Fulltime functie (36 uur/5 dagen).

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rob Grüter, manager HR, 088 20 88 200.

Solliciteren op de functie van Businesscontroller
Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie tot 21 januari 2019 achter via onze sollicitatiepagina. Vermeld vacaturenummer: 2019002

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Trefwoorden: Controller, Business Controller, Financial Controller, Bedrijfseconomie, HBO, vacature Boxmeer

 

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: WO, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Controlling, Corporate Finance, Business Controller, Gezondheidszorg/Welzijn, Noord-Brabant