Salarisadministrateur

Kom werken bij slachtofferhulp Nederland

Slachtofferhulp Nederland helpt slachtoffers van misdrijven, verkeersongelukken en calamiteiten en achterblijvers van vermissing. In 2018 helpen we meer dan 200.000 slachtoffers op juridisch, praktisch en/of emotioneel gebied. Landelijk werken bij ons circa 1000 onbetaalde en 460 betaalde krachten.

Onder de afdeling Bedrijfsvoering vallen de afdelingen HRM, Informatievoorziening, Marketing & Communicatie en Facilitaire Zaken. De directeur Bedrijfsvoering stuurt de verschillende stafafdelingen aan[JH1] .

Wil je graag werken bij een maatschappelijke organisatie met betrokken collega’s, ben jij een kei in salarissen en heb je ruime ervaring met inrichting van salarissystemen? Lees dan vooral verder!

Wij zoeken een

Salarisadministrateur

16 tot 24 uur per week

standplaats Utrecht, per direct / zo spoedig mogelijk

Wat ga je doen als Salarisadministrateur?
Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de salarisadministratie. Je maakt onderdeel uit van de afdeling HRM en je werkt nauw samen met de andere salarisadministrateur. Je werkt met Raet-systemen (Beaufort, Gemal en Youforce), waarbij je ook functioneel beheer taken uitvoert voor deze systemen). Je controleert en verwerkt salarismutaties en declaraties. Je verzorgt een tijdige en accurate salarisbetaling Je ziet toe op de juiste uitvoering van de CAO en fiscale regelgeving. Daarnaast verzorg je eindcontroles, signaleert afwijkingen en rapporteert hierover. Je bewaakt de verwerking van de aangifte loonheffing/loonbelasting en afdracht van premies, verzorgt managementinformatie en rapportages vanuit de salarisadministratie en je fungeert als vraagbaak over het vakgebied voor de organisatie.

Wat vraagt dat van jou?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring als salarisadministrateur met relevante opleidingen (PDL en bij voorkeur VPS);
  • Je hebt actuele kennis van relevante wet- en regelgeving;
  • Je bent analytisch, nauwkeurig en stressbestendig;
  • Je bent communicatief vaardig, gericht op samenwerking en proactief.
  • Je hebt kennis van én ervaring met Beaufort, Gemal en Youforce (vereiste).
  • Je hebt affiniteit met functioneel beheer en het maken van rapportages.


Wat bieden wij jou?
Wij bieden een prettige, informele werkomgeving bij een maatschappelijke organisatie. Je krijgt veel ruimte om jezelf vakmatig en in persoonlijk opzicht te ontwikkelen. Medewerkers herkennen zich in onze kernwaarden: deskundig, betrouwbaar en daadkrachtig.

De functie geeft je veel verantwoordelijkheid en biedt veel ruimte voor eigen initiatief. Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, minimaal € 2.544,- en maximaal € 3.624,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). De CAO Sociaal Werk is van toepassing. Wij kennen een eindejaarsuitkering binnen een individueel keuzebudget. Daarnaast bouw je een eigen loopbaanbudget op dat je kunt besteden aan je duurzame inzetbaarheid, bv. scholing.

Interesse?
Kom jij ons team versterken? Solliciteer uiterlijk 7 januari 2019 via de sollicitatiepagina of neem contact op met Jacqueline Hissink, tel; 06-40521989.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, HBO, 3-5 jaar, Utrecht, Financiele Administratie, Juridisch, Financieel Adviseur