Medewerker Facturatie

Transdev Nederland is voor het hoofdkantoor te Hilversum op zoek naar een

Medewerker Facturatie

Een leuke rol voor een enthousiaste medewerker facturatie!

Facturatie binnen Transdev
Facturatie is binnen Transdev onderdeel van ons veelzijdige Shared Service Center. Het Shared Service Center bestaat uit verschillende afdelingen, waarvan facturatie en debiteurenbeheer er één van is. Deze afdeling bestaat uit 11 enthousiaste professionals. De afdeling is verdeeld in specialismen: facturatie en debiteurenbeheer. Hiervan zijn 5 professionals al werkzaam als medewerker facturatie. Als medewerker facturatie ben jij dus onderdeel van dit team van specialisten.

Voor de verschillende divisies verzorgen we in totaal voor 12 verschillende entiteiten het facturatieproces, en realiseren we dat dagelijks facturen worden verzonden. We hebben dagelijks contact met verschillende interne klanten, zoals medewerkers op vestigingen, controllers, managers en de klantenservice. Je bent verantwoordelijk voor aantal taken en processen, maar werken daarnaast in een multidisciplinair team. Hierdoor kan iedereen alle werkzaamheden oppakken die nodig zijn. Uiteraard zal hiervoor een gedegen inwerk periode aan voorafgaan.

En om dat te bereiken hebben we de beste mensen nodig!

Wat kun je als medewerker facturatie binnen Transdev doen?
Zoals je al hebt kunnen lezen ben je onderdeel van een belangrijke afdeling. Jij bent vanuit jouw rol verantwoordelijk voor het opstellen, controleren en verwerken van verschillende facturen. Dit doe je met behulp van de diverse systemen die wij als organisatie voor jou ter beschikking stellen. Met jouw expertise zorg je ervoor dat alle facturen gecontroleerd worden op juistheid en volledigheid.

Ook ben je verantwoordelijk voor het opleveren van balans specificaties en verklaringen, zorgen voor correcte en actuele debiteurenstamdata en mutaties en handel je klachten af met betrekking tot verzonden facturen. Daarnaast onderhoud je contact met verschillende vestigingen en afdelingen binnen Connexxion. Daarnaast streef je ernaar om continue de processen te vereenvoudigen en te verbeteren.

Wat vragen wij?
Wij zoeken een enthousiaste collega die ons team kan versterken met zijn/haar kennis en kunde. Je hebt een MBO+ of HBO werk- en denk niveau en enkele jaren ervaring binnen een financiële functie. Dit betekent dat je weet hoe je omgaat met verschillende boekhoud- en banksystemen (denk bijvoorbeeld aan Coda en Business Objects) en hoe je rapportages kunt opstellen.

Verder ben je een collega die servicegericht werkt, en een prettige collega die accuraat werkt. Je overziet situaties goed en bent flexibel en stressbestendig. We zoeken dus een echte doener, met een hart voor zijn/haar vakgebied.
Dus als jij denkt dat jij die servicegerichte, resultaatgerichte en enthousiaste persoon bent, dan horen we graag van je!

Wie zijn wij?
Transdev Nederland geeft mensen de vrijheid om te reizen. Als toonaangevend mobiliteitsbedrijf zijn we actief in het hele land onder diverse merknamen zoals Connexxion, Hermes en Witte Kruis. We leveren innovatieve mobiliteitsoplossingen voor personenvervoer en dragen met onze duurzame voertuigen en initiatieven bij aan de energietransitie in ons land. Bij alles wat we doen staan onze reizigers en medewerkers centraal. Transdev Nederland heeft 8.000 medewerkers en vervoert dagelijks zo’n 500.000 mensen.

Als onderdeel van een grote internationale organisatie van 82.000 medewerkers in 20 verschillende landen, profiteren we van een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Als koploper op het gebied van zero-emission personenvervoer en innovatieve mobiliteit zijn we bovendien voortdurend op zoek naar talent en de nieuwste technieken en partners. Zo kunnen we als organisatie blijven innoveren en onze ambities realiseren.

Interesse?
Ben je nieuwsgierig en denk je de juiste persoon voor deze plek te zijn? Dan zien wij jou sollicitatie met belangstelling tegemoet. Solliciteer dan op deze vacature via de sollicitatiepagina op onze website.

Voor meer informatie over onze organisatie kijk je op onze website www.werkenbijconnexxion.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Trefwoorden: Financieel Medewerker, Medewerker Facturatie, Boekhouding, Finance, Financial, vacature Hilversum, vacature Connexxion

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, MBO, Financiele Administratie, Noord-Holland, Financieel Medewerker, Transport/Logistiek/Opslag