Senior Salarisadministrateur

Happy in je werk als salarisadministrateur en vraag je je toch stiekem wel eens af of het gras bij de buren groener is? (En dat is het in het groene Lelystad al gauw ;-) Lees dan eens verder wat wij je te bieden hebben en wie weet kom jij ons team versterken!

 

De Gemeente Lelystad is op zoek naar een

 

Senior Salarisadministrateur

Wij zijn op zoek naar jou omdat…
onze kanjer Ria per 1 april met pensioen gaat en Nancy ons zal verlaten omdat ze inmiddels 2 succesvolle bedrijven heeft opgebouwd. Er ontstaan dus 2 functies bij ons. Wij denken aan een invulling van 28 tot 36 uur voor een senior en 18 tot 24 uur voor een medior (zie onze andere vacature). De daadwerkelijke invulling is afhankelijk van de geschikte kandidaten die wij vinden.

De personeel- en salarisadministratie…
Het cluster personeel- en salarisadministratie (PSA) maakt onderdeel uit van het team P&O. We zijn een cluster van 11 gedreven medewerkers. We werken nauw met elkaar samen en zijn trots op het werk dat we doen. Uit ons medewerkeronderzoek blijkt dat we 100% scoren op plezier hebben in het werk en ieder teamlid vindt het werk nog steeds boeiend. We zijn er trots op dat ook de prettige sfeer en verstandhouding met collega’s een 100% score haalt.
We kunnen dus wel stellen dat óók jij een blije collega bij ons zou kunnen worden!

Wat ga je doen?...
Als senior salarisadministrateur zorg je er samen met je collega’s voor dat elke maand de salarissen op tijd worden verwerkt. Jij controleert, begeleidt collega’s, bent aanspreekpunt voor externe klanten en je hebt diverse boeiende projecten op je bordje liggen.

Naast de salarisadministratie voor de gemeente voeren wij nog 9 verschillende salarisadministraties uit voor onze klanten de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi- en Vechtstreek (OFGV) en Concern voor Werk (CVW). Je onderhoudt contacten met zowel onze interne- als externe klanten.

We kunnen een heel uitgebreide opsomming van taken noemen die bij deze functie komen kijken, maar stel je een administratie voor met verschillende soorten software, verschillende klanten met diverse cao’s en pensioenregelingen en jij als senior salarisadministrateur zal er ongetwijfeld zelf een beeld bij hebben.

Collega’s die tijdelijk bij ons hebben gewerkt of onlangs bij ons zijn begonnen geven aan dat de werkzaamheden écht heel divers zijn met een prettige mate van complexiteit. Er zijn nagenoeg geen taken die je simpelweg even op routine doet.

Wij vragen…

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau, minimaal een mbo+ diploma en daarnaast heb je een PDL diploma of soortgelijke opleiding;
  • Je hebt minimaal 5 jaar recente ervaring als salarisadministrateur, waarvan minimaal 2 jaar als senior;
  • Je hebt ervaring met de RAET software: Beaufort, Gemal en Youforce, en weet daarbij wat er onder de motorkap zit, of je bent een vergevorderde gebruiker van een vergelijkbaar salarissoftwarepakket.
  • Je bent zowel schriftelijk als communicatief sterk en kunt jezelf goed presenteren;
  • Je hebt voelsprieten voor alles wat er speelt binnen het team en signaleert en adviseert;
  • Je hebt een toegankelijke en open instelling zodat collega’s en klanten bij jou komen met hun vragen over fiscale aangelegenheden en jouw advies vragen;
  • Je levert input voor het opstellen van de salarisbegroting;
  • Je bent sparringpartner voor de applicatiebeheerder om processen te optimaliseren en draagt bij aan het ontwikkelen van managementrapportages;
  • Je volgt de ontwikkelingen op het vakgebied, van sociale- en fiscale wet- en regelgeving en specifieke CAO kennis.


Wij bieden…
Een aanstelling voor een jaar voor gemiddeld 28 tot 36 uur per week. Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd behoort daarna tot de mogelijkheden.

Het salaris is, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal schaal 9 (max. € 3.805 euro bij een fulltime dienstverband van 36 uur).

Bovenop je salaris ontvang je een Individueel Keuze Budget van 17,05%. Je kiest ervoor om dit flexibel uit te laten betalen, of je koopt er bijvoorbeeld extra verlof van of een fiets. Ook kun je een deel van jouw budget omzetten in een tegemoetkoming voor reiskosten.

En daarnaast zijn onze pluspunten:
+ flexibiliteit werk/privé
+ zeer goede thuiswerkmogelijkheden
+ een ABP-pensioen
+ laptop en smartphone van de zaak
+ informele sfeer
+ een verrassend vitaliteitsbeleid
+ ontwikkelings-en opleidingsmogelijkheden
+ een inspirerende werkplek
+ een station of (betaalde) parkeergelegenheid op 2 minuten

Bijzonderheden…
De sluitingsdatum is 11 januari 2019. De gesprekken vinden plaats op donderdag 17 januari (in de avond).

De gemeente Lelystad biedt aan iedereen ruimte. We streven naar het zijn van een diverse en inclusieve organisatie. Een organisatie die talent als basis en die kracht van diversiteit van de medewerkers inzet om betere resultaten te halen voor de stad.

Interesse?
Je sollicitatie zien we graag tegemoet via onze sollicitatiepagina.

Meer info....
Heb jij naar aanleiding van onze vacatures nog vragen over deze functies? Neem dan eens contact op met Ria, senior salarisadministrateur, via 06 54230126. Zij kan jou de inhoud van de functies toelichten. Voor nadere informatie met betrekking tot de procedure kun je contact opnemen met Ellie van der Heide (coördinator PSA), via 06 11905330.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 


Trefwoorden: Salarisadministrateur Lelystad, Salarisadministrateur Flevoland, Salarisadministratie, Beaufort, Gemal, Youforce, Overheid, Gemeente

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, Parttime, HBO, 5-10 jaar, Gemeente, Financiele Administratie, Flevoland, Financieel Medewerker, Overheid