Assistent contractmanager

Assistent contractmanager – TU Delft faculteit EWI
Standplaats: Delft
24 uur per week


Hier ga je werken
De faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) staat bekend om haar hoge wetenschappelijke niveau en de maatschappelijke relevantie van het onderzoek. De faculteit beschikt over uitstekende faciliteiten die de internationale positie van de faculteit in onderwijs en onderzoek accentueren. De faculteit bestaat uit 6 afdelingen: Microelectronics, Electrical Sustainable Energy, Quantum & Computer Engineering, Delft Institute for Applied Mathematics, Software Technology en Intelligent Systems. De faculteit telt ruim 600 medewerkers, meer dan 3500 studenten en bijna 500 PhD studenten.

Je wordt vanuit de directie Legal Services naar de faculteit EWI gedetacheerd. De directie Legal Services speelt een belangrijke rol in het borgen van de juridische accountability van de TU Delft. Zo leveren wij strategisch advies en operationele ondersteuning op juridisch gebied aan het College van Bestuur, de faculteit en de Universiteitsdienst. Naast het team Contractmanagement bestaat de directie uit Legal Affairs, Intellectueel Eigendom/Octrooien, Projectmanagement en Integrale Veiligheid.

Functieomschrijving
Een wezenlijke bijdrage leveren aan een duurzame samenleving door middel van hoogstaand onderzoek en onderwijs. Dat is TU Delft! Het onderzoek van de wetenschappers kan leiden tot baanbrekende innovaties en nieuwe fundamentele inzichten. Hoe bijzonder is het om daar een rol in te spelen. Als assistent contractmanager lever jij een ondersteunende bijdrage aan alle contractuele zaken die bij onderzoek komen kijken.

Dit ga je doen
Als assistent contractmanager bij de faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) bied jij ondersteuning aan het contractenbureau van EWI. Dit bureau bestaat op dit moment uit twee contractmanagers, jij wordt de derde persoon in het team. Je biedt ondersteuning bij de administratieve, procedurele en financiële afhandeling van alle contractuele zaken die bij onderzoek komen kijken. Eenvoudige dossiers handel je zelfstandig af.

Wetenschappelijk onderzoek kost geld. Veel geld. Onze wetenschappers zijn afhankelijk van subsidies van bijvoorbeeld het rijk en de EU, en financieringen van onderzoekspartners. Je adviseert wetenschappers, stelt projectbegrotingen op en biedt ondersteuning bij het indienen van projectaanvragen.

Je fungeert als een spin in het web tussen verschillende afdelingen en onderdelen van de TU Delft, waaronder projectenbureaus, finance-specialisten, collega contractmanagers, juristen en valorisatiemedewerkers. Ook speel je een rol bij het opstellen van contracten met andere universiteiten.

Functie-eisen
Dit ben jij

  • Mbo+/ hbo-diploma in de richting van management, economie en recht /bedrijfseconomie/ bedrijfskunde/ bestuursrecht.
  • Cijfermatig en administratief inzicht, affiniteit met procedures en rechten, organisatorisch talent.
  • Bij voorkeur affiniteit met wetenschappelijk onderzoek en de maatschappelijke uitdagingen op het gebied van techniek.
  • Nauwkeurig kunnen werken, gevoel voor bestuurlijke verhoudingen in een academische werkomgeving, relativeringsvermogen, goede omgang met verschillende belangen.
  • Dienstverlenend, representatief en communicatief vaardig.
  • Een goede beheersing van het Nederlands en Engels.
  • Gestructureerd, ook in ad hoc-situaties, en resultaatgericht.
  • Plezier in het onderhouden van verschillende contacten.
  • Kennis van en/of ervaring met nationale en Europese subsidieprogramma’s is een pre.


Arbeidsvoorwaarden
De functie heeft een omvang van 24 uur (0,6 FTE) per week. Het gaat om een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 of 2 jaar, met bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is gebaseerd op schaal 9 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 2.835,- en een maximum van € 3.895,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.

Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, thuiswerken, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald.

We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan opleidingsmogelijkheden, deelname aan het Health Coach Program van TU Delft en sporten met korting.

Technische Universiteit Delft
De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

Interesse?
Mail je motivatie en cv uiterlijk 13 januari 2019 naar mr. drs. Saskia Voortman, directeur Legal Services, via po.ud@delft.nl. Vermeld hierbij het vacaturenummer AT/UD/LS/2018-11.

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Saskia Voortman via 015-278 43 31 of s.voortman@tudelft.nl. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal via
015-278 12 23 of po.ud@tudelft.nl. Voor overige informatie kan je ook kijken op www.tudelft.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Utrecht, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Non-profit organisaties, Onderwijs/Training, Noord-Holland, Financieel Medewerker