Medior Salarisadministrateur

Happy in je werk als salarisadministrateur en vraag je je toch stiekem wel eens af of het gras bij de buren groener is? (En dat is het in het groene Lelystad al gauw ;-) Lees dan eens verder wat wij je te bieden hebben en wie weet kom jij ons team versterken!

 

De Gemeente Lelystad is op zoek naar een

 

 

 

Medior Salarisadministrateur


Wij zijn op zoek naar jou omdat:
onze kanjer Ria per 1 april met pensioen gaat en Nancy ons zal verlaten omdat ze inmiddels 2 succesvolle bedrijven heeft opgebouwd. Er ontstaan dus 2 functies bij ons. Wij denken aan een invulling van 28 tot 36 uur voor een senior (zie onze andere vacature) en 18 tot 24 uur voor een medior. De daadwerkelijke invulling is afhankelijk van de geschikte kandidaten die wij vinden.

De personeel- en salarisadministratie
Het cluster personeel- en salarisadministratie (PSA) maakt onderdeel uit van het team P&O. We zijn een cluster van 11 gedreven medewerkers. We werken nauw met elkaar samen en zijn trots op het werk dat we doen. Uit ons medewerkeronderzoek blijkt dat we 100% scoren op plezier hebben in het werk en ieder teamlid vindt het werk nog steeds boeiend. We zijn er trots op dat ook de prettige sfeer en verstandhouding met collega’s een 100% score haalt.
We kunnen dus wel stellen dat óók jij een blije collega bij ons zou kunnen worden!

Wat ga je doen?
Als medior salarisadministrateur zorg je er samen met je collega’s voor dat elke maand de salarissen juist worden berekend en op tijd worden verwerkt. Naast de salarisadministratie voor de gemeente voeren wij nog 9 verschillende salarisadministraties uit voor onze klanten de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi- en Vechtstreek (OFGV) en Concern voor Werk (CVW). Je onderhoudt contacten met zowel onze interne- als externe klanten.

We kunnen een heel uitgebreide opsomming van taken noemen die bij deze functie komen kijken, maar stel je een administratie voor met verschillende soorten software, verschillende klanten met diverse cao’s en pensioenregelingen en jij als ervaren salarisadministrateur zal er ongetwijfeld zelf een beeld bij hebben.

Collega’s die ons tijdelijk hebben ondersteund en collega’s die onlangs bij ons zijn begonnen geven aan dat de werkzaamheden écht heel divers zijn met een prettige mate van complexiteit. Er zijn nagenoeg geen taken die je simpelweg even op routine doet. Wij trekken er daarom ook ruim de tijd voor uit om jou allround te maken voor de diverse administraties.
De salarisadministratie is dan wel onze core-business, maar er komen veel extra’s bij en je kunt je steentje bijdragen in de diverse HR en organisatiebrede projecten.

Wij vragen:
Natuurlijk is het fijn als jij ervaring hebt met het werken met de RAET software: Beaufort, Gemal en Youforce, of met Nocore, maar dit is geen eis.

 

 

  • Je hebt een mbo+/hbo opleiding, aangevuld met een diploma PDL of soortgelijke opleiding, dit is een vereiste;
  • Je hebt minimaal 3 jaar recente ervaring als salarisadministrateur;
  • Je kunt plannen en prioriteren en houdt daarbij het teambelang in het oog;
  • Je hebt een toegankelijke en open instelling zodat collega’s en klanten bij jou komen met hun vragen over fiscale aangelegenheden en jouw advies vragen;
  • Je hebt goede Office kennis en je bent vaardig met Excel.


Wij bieden:
Een aanstelling voor een jaar voor gemiddeld 18 tot 24 uur per week. Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd behoort daarna tot de mogelijkheden.

Het salaris is, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal schaal 8 (max. € 3.376 euro bij een fulltime dienstverband van 36 uur).

Bovenop je salaris ontvang je een Individueel Keuze Budget van 17,05%. Je kiest ervoor om dit flexibel uit te laten betalen, of je koopt er bijvoorbeeld extra verlof van of een fiets. Ook kun je een deel van jouw budget omzetten in een tegemoetkoming voor reiskosten.

En daarnaast zijn onze pluspunten:
+ flexibiliteit werk/privé
+ zeer goede thuiswerkmogelijkheden
+ een ABP-pensioen
+ laptop en smartphone van de zaak
+ informele sfeer
+ een verrassend vitaliteitsbeleid
+ ontwikkelings-en opleidingsmogelijkheden
+ een inspirerende werkplek
+ een station of (betaalde) parkeergelegenheid op 2 minuten

Bijzonderheden…
De sluitingsdatum is 11 januari 2019. De gesprekken vinden plaats op donderdag 17 januari (in de avond).

De gemeente Lelystad biedt aan iedereen ruimte. We streven naar het zijn van een diverse en inclusieve organisatie. Een organisatie die talent als basis en die kracht van diversiteit van de medewerkers inzet om betere resultaten te halen voor de stad.

Interesse?
Je sollicitatie zien we graag tegemoet via onze sollicitatiepagina.

Meer info....
Heb jij naar aanleiding van onze vacatures nog vragen over deze functies? Neem dan eens contact op met Ria, senior salarisadministrateur, via 06 54230126. Zij kan jou de inhoud van de functies toelichten. Voor nadere informatie met betrekking tot de procedure kun je contact opnemen met Ellie van der Heide (coördinator PSA), via 06 11905330.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 


Trefwoorden: Salarisadministrateur Lelystad, Salarisadministrateur Flevoland, Salarisadministratie, Beaufort, Gemal, Youforce, Overheid, Gemeente

 

 

 

 

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Financiele Administratie, Flevoland, Financieel Medewerker, Overheid