Accountant Marum

Ben jij ongewoon ondernemend en wil jij dé adviseur van jouw MKB klanten zijn? Solliciteer dan als Accountant bij Van Braak Accountants in Marum

Accountant

Marum

De functie
Als Accountant ben je spil in het team en zorg je ervoor dat jouw klanten het beste advies en de juiste begeleiding krijgen. Je durft van gebaande paden af te gaan en levert daarmee ongewoon betrokken advisering, daar dagen we je in uit! Binnen het wettelijk speelveld halen we het onderste uit de kan zodat de klant het beste maatwerk advies krijgt. Ongewone dingen doen we gewoon en gewone dingen doen we ongewoon goed.

Gezien jouw kennis en ervaring ben jij onze collega die zich actief bezighoudt met de ontwikkeling en kwaliteit van de rest van het team. Je bent je meer dan bewust van je voorbeeldfunctie als Accountant.

Jouw taken

 • reviewen en/of opstellen en bespreken van samensteldossiers, jaarrekeningen, fiscale aangiften, tussentijdse verslaggeving en resultaten- en liquiditeitsbegrotingen
 • afhandeling van complexe samensteldossiers en belastingaangiften
 • advisering en begeleiding van strategische MKB klanten op administratief, bedrijfseconomisch en fiscaal gebied
 • relatiebeheer van eigen klantenportefeuille
 • coaching van (Senior) Assistent Accountants en Relatiebeheerder
 • eindverantwoordelijk voor declarabiliteit, declaratieresultaat en facturatie
 • bijdrage leveren aan Van Braak Accountants brede projecten


Functie-eisen

 • je bent een tekeningsbevoegd Accountant
 • kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel
 • dankzij jouw coachende kwaliteiten weet jij je collega's een niveau hoger te brengen
 • je fiscale kennis en ervaring is meer dan gedegen


De werkomgeving
Van Braak Accountants is een middelgrote Accountantsorganisatie met circa 190 medewerkers en elf vestigingen door heel Nederland. De afgelopen twee jaar zijn we hard gegroeid en die groei zet door. Daarom breiden we uit en zoeken we voor ons kantoor in Marum (21 medewerkers) een nieuwe collega. Wij hebben een informele werksfeer en ruime werkplekken op onze kantoren. Het kantoor in Marum bevindt zich op een mooie locatie met voldoende (gratis) parkeergelegenheid en ook met openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Veel MKB bedrijven uit de regio en omgeving mogen we tot onze klanten rekenen.

Wij zijn in Marum nuchter en zoeken elkaar graag op in de samenwerking. Sparren en overleggen doe je met een ieder in ons team. Van de stagiaire tot aan de vestigingsleider horen wij graag ieders mening en advies aan. Een rondje lopen, portje darten of na werktijd nog eens gezellig met elkaar borrelen of eten doen wij regelmatig.

Arbeidsvoorwaarden
Wij zijn een groeiende organisatie en bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die meegroeien met jouw ontwikkeling. En wanneer we beiden overtuigd zijn van de klik dan gaan we wat ons betreft een dienstverband aan voor onbepaalde tijd. Commitment, daar houden we van.

Omdat de wereld waarin wij werken constant in verandering is, is het belangrijk dat wij ons blijven ontwikkelen. Zowel op vakinhoudelijk gebied als op persoonlijk gebied. Wij geloven dat de individuele expertise en vaardigheden het beste tot hun recht komen wanneer teams écht samenwerken. Samen kom je verder en bereik je betere resultaten.

De Van Braak Accountants-Academy is onmisbaar bij de persoonlijke ontwikkeling en carrière van onze medewerkers; vrijwel alle cursussen en trainingen zijn PE-gecertificeerd voor de diverse beroepsorganisaties.

Contactinformatie
Ben jij net als Van Braak Accountants ongewoon ondernemend en herken jij je in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via ons sollicitatieformulier en weet binnen 2 werkdagen waar jij aan toe bent.
Toch nog wat vragen? Geen probleem! Neem contact op met Laurence van Teeseling (Corporate) Recruiter via 06-13749961.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, WO, Fulltime, Accountant, Bepaalde tijd, HBO+, Parttime, 5-10 jaar, > 10 jaar, Financiele Administratie, Controller, Groningen