Senior Belastingadviseur

Senior Belastingadviseur
Harderwijk/Huizen, 32-40 uur

Profiel van Schuiteman:
Schuiteman staat graag naast z’n klanten; als een partner, een klankbord. Betrokken bij alle fases van het ondernemen. Dus zeker, we zijn een accountant en een adviseur, maar ook een sparringpartner. Immers, in het gesprek leer je elkaar kennen. En van daaruit kunnen we voor onze klanten echt van meerwaarde zijn. Daarom weten van hun ambities, kijken we altijd met hen mee. Om aan te moedigen, te zoeken naar oplossingen en om samen de stappen te zetten die nodig zijn.

Ambitieus? Heb jij minimaal 6-8 jaar werkervaring binnen de fiscale praktijk en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan eens met ons praten over de functie van Senior Belastingadviseur.

De werkzaamheden:

  • Je verdiept je proactief in de wensen van de klant en treedt op als zijn fiscale sparringpartner.
  • Je vertaalt complexe belastingtechnische vraagstukken naar to the point fiscale adviezen.
  • Je krijgt energie van het opbouwen en onderhouden van klantrelaties en dat merken onze klanten en relaties want alleen het beste voor je klant is jouw drijfveer.
  • Je bent commercieel sterk en draagt actief bij aan de groei en ontwikkeling van onze fiscale praktijk.


Functie-eisen:
We zoeken een senior belastingadviseur met minimaal 6 tot 8 jaar werkervaring en een afgeronde fiscale opleiding op hbo- of universitair-niveau.

Je neemt initiatief, hebt overtuigingskracht en bent creatief tot op het bot. In het team pak je je rol en je bent vaktechnisch sterk. Het aansturen van (assistent) belastingadviseurs e het signaleren en realiseren van verbeteringen in werkprocessen zijn je op het lijf geschreven. Je maakt daarbij deel uit van een hecht team dat werkzaamheden verricht voor de klantportefeuille van onze vestigingen in Huizen en Harderwijk.

Wij bieden:
We bieden je een ondernemende ervaring die van meerwaarde is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. En natuurlijk kunnen wij alleen onze dienstverlening aan cliënten waarmaken met de inzet van de beste talenten. Uiteraard horen daar goede arbeidsvoorwaarden bij.

Sollicitatie informatie:
Spreekt deze werkwijze je aan en wil jij samen met ons jouw talent verder ontwikkelen als een betrokken partner? Dan zoeken wij jou!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alex van de Kamp: T 0342-47 34 44.

Je motivatie kun je, voorzien van cv, e-mailen naar personeelszaken@schuiteman.com t.a.v. Geralda van de Biezen.

Schuiteman Accountants & Adviseurs
t.a.v. afdeling Personeelszaken
Postbus 146
3780 BC Voorthuizen

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, Advies/Consultancy, HBO, Belasting, 5-10 jaar, Belastingadviseur, Utrecht, Gelderland