Medewerker Vastgoed en Grondzaken M/V

De gemeente Eersel is een ambitieuze gemeente die volop in ontwikkeling is. De gemeente bestaat uit zes dorpen en is gelegen in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. Het is een prachtige omgeving om in te wonen, te werken en te recreëren. Als gemeente hebben we als doel kempisch te wonen in een wereldregio en te werken in een 21e-eeuwse cultuur van innovatie, samenwerking en duurzaamheid.

Wij kijken als gemeente kritisch naar onszelf met als doel ons functioneren telkens te blijven verbeteren. Een goede dienstverlening en het zoeken naar nieuwe mogelijkheden staan daarbij centraal. Eersel staat bekend om de contente mens, wij streven naar de contente klant. Wij dagen je uit om samen met ons verder te werken aan de toekomst van de gemeente Eersel. 
 

Op dit moment zijn we op zoek naar een enthousiaste, toegankelijke en accurate

 

Medewerker Vastgoed en Grondzaken M/V

24 uur per week


Wat ga je doen als Medewerker Vastgoed en Grondzaken?
Als medewerker vastgoed en grondzaken maak je onderdeel uit van het team vastgoed. 
De focus ligt vooral op administratief juridische werkzaamheden voor grond- en vastgoedzaken. Je bent breed inzetbaar en houd je voornamelijk bezig met de aan- en verkoop van gronden, gemeentelijke gebouwen en het privaatrechtelijk beheer daarvan. 
Ook stel je standaard overeenkomsten voor koop, huur en verhuur, (erf)pacht, opstalrechten en erfdienstbaarheden op. 
Daarnaast behoort het beheer van de verzekeringsportefeuille tot je takenpakket. 

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die accuraat werkt, communicatief vaardig is en zelfstandig kan werken. Ook is het belangrijk dat je juist weet te handelen in conflictsituaties en dat je gevoel hebt voor bestuurlijke verhoudingen. 

Plaats in de organisatie
Je komt te werken binnen team Vastgoed dat onderdeel is van de afdeling Bedrijfsvoering. Je opereert met een grote mate van zelfstandigheid samen met de overige medewerkers van het team Vastgoed. Als teamplayer stem je veelvuldig af met je collega’s binnen het team Vastgoed en de rest van de organisatie. Je valt onder de verantwoordelijkheid van het afdelingshoofd Bedrijfsvoering. 

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO opleiding;
  • Ervaring met vastgoed is een pré;
  • Je hebt kennis van en affiniteit met privaatrecht;
  • Communicatief vaardig en initiatiefrijk;
  • Je bent proactief en draagt bij aan de verdere professionalisering en doorontwikkeling van het team.


Wat biedt Gemeente Eersel jou?
Wij bieden een veelzijdige functie in een duurzame en vooruitstrevende gemeente waar plaats is voor opleiding en ontwikkeling. Ook bieden wij een arbeidsvoorwaardenpakket in een organisatie in beweging. Er is ruimte voor innovatieve ideeën en experimenten. 
Deze functie is indicatief geplaatst in schaal 8 CAR/UWO (afhankelijk van opleiding en ervaring. Als je nog niet voldoet aan alle functie-eisen, start je in aanloopschaal 7. 
Daarnaast krijg je een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto salaris. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijke aanstelling van 1 jaar. Afhankelijk van jouw inzet en doorgemaakte ontwikkeling wordt dit omgezet naar een vaste aanstelling. 

Meer informatie
Voor meer informatie kun je terecht bij Eelco Bouwman, afdelingshoofd Bedrijfsvoering, telefoonnummer 0497 – 53 13 00 of Koen Bierens team coördinator Vastgoed, telefoonnummer 0497 – 53 12 88. 

Solliciteren op de functie van Medewerker Vastgoed en Grondzaken
Je sollicitatie kun je vóór maandag 7 januari 2019 richten aan Burgemeester en Wethouders van de gemeente Eersel, via onze sollicitatiepagina

P&O De Kempen is het samenwerkingsverband van de gemeenten Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden op het gebied van personeel en organisatie. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Vastgoedmedewerker, Medewerker Grondzaken, Administratief Juridisch Medewerker, Privaatrecht, HBO, Overheid, Gemeente, vacature Eersel
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, Gemeente, Financiele Administratie, Juridisch, Noord-Brabant