Financieel Adviseur Contracten

Financieel Adviseur Contracten
32-36 uur | Dordrecht

Jij bent een financieel adviseur. Jij hebt ervaring met financieel contractmanagement en het onderhouden van contacten hierover met contractpartners? Dan is deze uitdaging iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als financieel adviseur contracten behandel en toets je aanvragen voor budgetophogingen. Je ondersteunt contractadviseurs bij financiële aangelegenheden en voert overige financiële processen in het kader van contractbeheer uit. Je hebt hierover contact met aanbieders en brengt aandachtspunten die uit de werkzaamheden voortkomen tijdig onder de aandacht van de contractadviseur en de financieel manager.

Het betreft een nieuwe functie waarvan de aanstelling in eerste instantie tijdelijk is voor een jaar. In deze periode wordt beoordeeld of deze functie van toegevoegde waarde is bij en voor de uitvoering van het contractmanagement. Een eventuele verlenging is afhankelijk van deze beoordeling en jouw eigen functioneren hierin. Je rapporteert in deze functie aan de manager financiën.

Wat neem je mee?

 • Financiële opleiding op hbo-niveau:
 • Enkele jaren relevante werkervaring;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je kunt goed onderscheid maken in hoofd- en bijzaken;
 • Je bent stressbestendig en blijft ook onder tijdsdruk goed presteren;
 • Je bent vaardig in het ontwikkelen en het onderhouden van relaties met leveranciers en stakeholders.

Pre’s:

 • Affiniteit met jeugdhulp.
 • Affiniteit met contractmanagement.

Waar kom je te werken?
De regio Zuid Holland Zuid heeft gekozen voor een kleine, flexibele en hooggekwalificeerde regieorganisatie. De opdracht van deze regieorganisatie is het in goede banen leiden van en sturen op de transformatie van de jeugdhulp terwijl de kwaliteit en de continuïteit van de zorg gewaarborgd blijven. De kernwaarden van de organisatie zijn zakelijkheid, aanspreekbaarheid, resultaatgerichtheid en transparantie.

Wie zijn wij
De Serviceorganisatie Jeugd ZHZ is een netwerkorganisatie die sinds 1 januari 2015 operationeel is. De Serviceorganisatie maakt onderdeel uit van de Gemeenschappelijke regeling Dienst Gezondheid & Jeugd (GR DG&J) en voert in opdracht van de 17 aangesloten gemeenten in de regio Zuid-Holland Zuid de volgende kerntaken uit:

 • de inkoop van jeugdhulp, contractvorming en bewaking van de kwaliteit en kosten van de zorg;
 • ondersteuning van de jeugdteams en andere partijen door de inkoop van zorgvormen, budgetbewaking en informatievoorziening;
 • beleidsmatig uitwerken en sturen op de uitvoeringsprogramma's en het faciliteren van de stuurgroep Jeugd en het AB en DB van de DG&J;
 • accountmanagement welke zorg draagt voor de verbinding tussen de Serviceorganisatie, de Stichting Jeugdteams en de (sub) regio (s).
 • Wat bieden we jou?
 • Een uitdagende baan van 32 tot 36 uur per week Je krijgt in eerste instantie een aanstelling voor 1 jaar aangeboden. Wij bieden een salaris afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring van maximaal € 4.225,- bruto per maand (schaal 10) op basis van een 36-urige werkweek.

Serviceorganisatie Jeugd ZHZ is een moderne werkgever. Jij krijgt bij ons uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van reiskosten, flexibele werktijden, verlofregelingen en studiefaciliteiten. Daarnaast beschik je als medewerker over een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen of er vakantie uren van te kopen.

Solliciteren of meer weten?
Wil jij onze nieuwe collega worden? Je kunt direct online solliciteren door te klikken op de sollicitatiebutton. Reageer voor 7 januari 2019. Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Jan van der Linden, manager financiën, via telefoonnummer 078-7702352 (secretariaat).

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het secretariaat van de Serviceorganisatie, telefoonnummer 078-7702352.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Financieel Adviseur Contracten, Financieel Adviseur, Financieel, Finance, Overheid, Vacature Dordrecht


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Consultancy, Zuid-Holland, Financieel Adviseur, Overheid