Coördinator Financiële Administratie

FEK Metaal heeft in de afgelopen jaren haar naam als ketensamenwerkingspartner, in het speelveld van stalen en aluminium balkon-, galerij- en traphekken, waar gemaakt. In de gehele keten, vanaf klant tot en met leverancier, werkt de organisatie op basis van partnerschap. We geloven in gebundelde krachten! Door de snel veranderende markt is FEK Metaal continu in beweging om de klanten, die actief zijn in de woningbouw, op een goede manier te kunnen bedienen. Om alle vernieuwingen door te voeren en ons klaar te stomen voor de toekomst, zijn we op zoek naar talentvolle medewerkers die initiatief nemen en bij willen dragen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Er is ruimte voor zelfontplooiing, waarbij FEK Metaal zich ook onderscheidt door het aanbieden van vernieuwende arbeidsvoorwaarden.
 

FEK Metaal heeft voor haar locatie in Waalwijk een vacature voor een:

 

 

Coördinator Financiële Administratie

 

 

32 - 40 uur

 


Functie-inhoud
In deze gevarieerde functie ben je verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie, evenals de salaris- en personeelsadministratie. Als meewerkend voorman geef je leiding aan de afdeling administratie, die naast jou bestaat uit 1,75 FTE. Je houdt overzicht over een correcte debiteuren- en crediteurenadministratie, de betalingsstromen en de liquiditeit van de organisatie. Tevens zorg je voor een overzichtelijke en correcte grootboekadministratrie en bewaakt de tussenrekeningen en de onderhanden werkpositie. Het opstellen van de aangiftes loonbelasting en BTW behoort eveneens tot je taken. Daarnaast houdt je controle op een correcte en tijdige facturatie en voer je de personeels- en salarisadministratie uit. Je stelt weekrapportages op en levert de gegevens aan voor de maand-, kwartaal- en jaarrapportages. Samen met je collega’s lever je een bijdrage aan de verbetering van de diverse systemen en de automatisering daarvan, waar nodig in overleg met andere afdelingen.

Functie-eisen
Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat op HBO-niveau, met een aantal jaren ervaring in een projectgerichte organisatie. Je voelt je thuis in een MKB-organisatie en heb ervaring met het werken met geautomatiseerde systemen. Als “meewerkend voorman” weet je jezelf goed te bewegen binnen het team en neem je indien nodig de leiding. Hierbij laat je ook voldoende ruimte voor de inbreng en initiatieven van de anderen. Het doorgronden van de interne processen en dit op de juiste wijze vertalen naar een adequate administratieve verwerking zie je als een uitdaging.

Wat biedt FEK Metaal jou?
FEK Metaal biedt je een uitdagende baan, binnen een professionele en informele organisatie. Deze kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur, waarbij iedereen wordt uitgedaagd om initiatief te nemen en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Er zijn volop kansen om door te groeien binnen de organisatie. Het salaris is afhankelijk van opleiding, leeftijd en werkervaring. FEK Metaal beschikt bovendien over goede secundaire arbeidsvoorwaarden en biedt haar medewerkers vernieuwende, waar gewenst flexibele, arbeidsvoorwaarden aan.

Meer informatie
Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Martin Bont op telefoonnummer 0416-344029.

Solliciteren op de functie van Coördinator Financiële Administratie
Heb je interesse in deze functie en wil je deel uitmaken van onze organisatie? Reageer dan snel, door het versturen van jouw sollicitatie inclusief uitgebreid curriculum vitae via onze sollicitatiepagina.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Trefwoorden: Personeelsadministratie, Salarisadministratie, Grootboekadministrateur, Financieel Administrateur, Medewerker Financiële Administratie

 

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 5-10 jaar, Financiele Administratie, Industrie/Techniek, Noord-Brabant, Financieel Medewerker