Accountant AA

Functieomschrijving

Als Accountant binnen de Samenstelpraktijk ben jij volledig verantwoordelijk voor de klanten in jouw eigen klantenportefeuille; je bent de financieel adviseur en relatiebeheerder. Naast het bespreken van de jaarrekeningen en het afgeven van de samenstelverklaringen, ben jij vooral een vertrouwenspersoon. Jij weet wat er speelt bij jouw klanten en vanuit jouw rol als adviseur sta jij als het ware naast de klant – in goede en in slechte tijden.

Het team waar jij in komt te werken bestaat uit een aantal Assistenten, Accountants en een Teamleider. Het delen van kennis vind je belangrijk, je neemt daarom van nature een coachende rol aan richting de werkvoorziening en ontwikkeling van jouw vaste Assistent. Bovendien werk je samen met jouw collega’s aan de doelstellingen van het Team Ontwikkelplan.


Functie-eisen

Graag komen wij in contact met een Accountant met een groot verantwoordelijkheidsgevoel; richting klanten en richting collega's. Je bent in staat gevraagd en ongevraagd adviezen te verstrekken, coacht je collega's en neemt eindverantwoordelijkheid. Ook kandidaten die deze laatste stap nog moeten zetten nodigen wij uit om te solliciteren. De vacature is voor fulltime, maar eventueel minder werken is bespreekbaar.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor een Accountant.
Kijk voor meer vacatures op https://www.rousch.nl/vacatures-accountant-aa 

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Tags: accountant, AA, accountantskantoor, accountancy, samenstelpraktijk, manager, teamleider, management, Etten-Leur, vacature.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, Assistent Accountant, € 5.000 - € 7.000, > 10 jaar, Financiele Administratie, Noord-Brabant