Assistent Accountant

Functieomschrijving

Je hebt als Assistent Accountant het volgende takenpakket:

  • Je bent verantwoordelijk voor het inrichten en controleren van administraties;
  • Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de jaarrekening en het opstellen van de aangiften IB en VpB;
  • Je loopt als assistent accountant mee met controleopdrachten;
  • Je maakt snel kennis met de ondernemers en de organisaties;
  • Je zit niet de hele dag tussen 4 muren, maar werkt ook veel op locatie bij klanten;
  • Je woont het vaktechnisch overleg bij en krijgt alle ruimte om je opleiding tot Accountant AA of RA te volgen

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie van Assistent Accountant besichik je over een afgeronde HBO opleiding en het is een pré als je bezig met met je master of post hbo aa. Je hebt ervaring opgedaan in de samenstelpraktijk en bent toe aan een nieuwe uitdaging als assistent accountant waar je kunt groeien richting MKB Adviseur / Accountant.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Tags: accountancy, assistent accountant accountantskantoor, samenstelpraktijk, controlepraktijk, Nivra, combi AA/RA, ambitie, doorgroeien, MKB, HBO BE/AC, Limburg, Rousch, vacature.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Limburg