Hoofd Complex Advies

Univé heeft voor haar locatie in Capelle aan den IJssel een vacature voor een

Hoofd Complex Advies

(FFP / financieel advies / verzekeringen)

Wie zijn wij?
We leven in een wereld waarin behoeften en verwachtingen van klanten steeds sneller veranderen. Wij veranderen mee en maken het verschil door onze klanten de optimale klantbeleving te bezorgen. Wij spelen snel, goed en proactief in op hun wensen en behoeften en weten keer op keer te verrassen met onze innovatieve producten en diensten. Daarbij gaan wij uit van onze kracht, waar het allemaal begon: een coöperatie die midden in de maatschappij staat. Dichtbij en persoonlijk, digitaal en fysiek. Die helpt risico’s te voorkomen en gevolgen te beperken. En alleen verzekert wat echt nodig is.

Daarom is het belangrijk dat onze klanten écht inzicht hebben in hun financiële situatie. Alleen dan kunnen zij de juiste keuzes maken. Wij helpen ze daarbij, door ze kwalitatief hoogwaardig advies te geven dat aansluit op hun wensen en behoeften en, uiteraard, voldoet aan alle wetten en regels. Om de kwaliteit van ons advies te borgen, heeft Univé Zuid-Holland de afdeling Complex Advies. Deze afdeling bestaat uit een aantal ondernemende en creatieve financieel experts die echt alles weten wat er te weten valt over complexe producten als hypotheken, levens- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

De standplaats van de afdeling Complex Advies is Capelle aan den IJssel. Ons werkgebied is de provincie Zuid-Holland, met verzekeringswinkels in Delft, Zoetermeer, Gouda, Capelle aan den IJssel, Roelofarendsveen en Naaldwijk. Wij zoeken een Hoofd Complex Advies om de afdeling verder vorm te geven en te leiden.

Wat ga je doen als Hoofd Complex Advies?
Als Hoofd Complex Advies ben jij medeverantwoordelijk voor het opzetten, uitvoeren en begeleiden van trajecten die de commerciële effectiviteit verbeteren van Regionale Univé Zuid-Holland. Dit doe je samen met de financieel experts uit jouw team Complex Advies. Jullie helpen onze lokale klanten te verleiden en aan ons te binden, het Univégevoel te ervaren. Je bewaakt de kwaliteit van het advies en klantcontact, beheert de compliance- en risicobeheersing binnen je team en zorgt voor ontwikkeling en behoud van risicobewustzijn. Je houdt je vakkennis met veel plezier op peil, volgt lokale ontwikkelingen op de voet en vertaalt die naar kansen voor Univé.

Wie ben jij?
Als meewerkend voorman geeft jij zelf het goede voorbeeld. Je weet hoe je moet inspireren en motiveren. Je kijkt verder dan een product of dienst als oplossing en weet je mensen hierin mee te nemen. Jij kunt je team echt beter maken. Je weet hoe je commerciële doelstellingen vertaalt naar concrete plannen en activiteiten. En je weet hoe je van latente klantbehoeften concrete klantbehoeften maakt en hoe je klanten nog meer aan ons kunt binden.

We vinden het belangrijk dat je:

 • Een HBO werk- en denkniveau hebt met aantoonbare relevante managementopleidingen en flink wat commerciële ervaring.
 • Beschikt over de (PE actuele) WFT-diploma’s Inkomen en Hypothecair Krediet en een registratie FFP.
 • Zeer bekend bent met de verzekeringsbranche en de wet- en regelgeving. Kennis van het productenpakket van Univé is een pre.
 • Een echte people manager bent en het leuk vindt om een team van specialisten aan te sturen, te motiveren en te inspireren, om zo samen onze doelstellingen te realiseren.
 • Makkelijk contact maakt en mensen met elkaar kunt verbinden.
 • Een duidelijke visie hebt op de verschillende lokale doelgroepen en weet hoe je die het beste kunt benaderen.
 • Het fijn vindt om voor je werk niet aan 1 plek gebonden te zijn, jij werkt waar je advies op dat moment nodig is.
 • Het belang ziet van toezicht, risk en compliance en dat je kunt bijsturen op basis van controles en audits.


Wat biedt Univé jou?
We vragen veel van je. Maar we hebben je ook veel te bieden. Ben jij gedreven en ambitieus en doe jij dingen graag anders dan anders? Dan ben jij ben ons echt op je plek. Wij houden wel van iemand die net iets verder kijkt. Zo krijg je bij ons veel ruimte en vrijheid om zelf dingen op te zetten en te ontwikkelen. Dat geldt ook voor je functie. Jij bepaalt eigenlijk zelf hoe je die invult, hoe je dagen eruitzien. Wij willen namelijk dat je met plezier naar je werk gaat, dat jij weet dat jij ertoe doet. Ook je eigen ontwikkeling is voor ons belangrijk, dus daar investeren wij graag in. En wat denk je van fijne collega’s? Bij ons krijg je er gewoon een familie bij!

We bieden je een zelfstandige functie in een zeer dynamische omgeving. De functie is ingedeeld in salarisschaal 10, met een salaris van maximaal bruto € 5.072,- per maand. Je standplaats is Capelle aan den IJssel, maar je zult ook veel tijd onderweg zijn.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn:

 • goede studiekostenregeling en ontwikkelmogelijkheden
 • een vaste 13e maand
 • prima pensioenvoorziening
 • een leaseauto en telefoon van de zaak
 • en natuurlijk: korting op je schade- en zorgverzekeringen.


Meer informatie
Wil je eerst meer weten? Dan kun je na contact opnemen met Alex Vreugdenhil, manager Commercie, telefoon 06-51104536.

Solliciteren op de functie van Hoofd Complex Advies
Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Screening en een assessment maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Trefwoorden: Teamleider, Meewerkend Voorman, Commercieel Manager, Financieel Adviseur, Financieel Management, vacature Zuid-Holland, vacature Capelle aan den IJssel

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Assurantie, Bepaalde tijd, HBO+, Advies/Consultancy, HBO, 5-10 jaar, Zuid-Holland, Financieel Adviseur, Financieel Medewerker