Projectadministrateur

Projectadministrateur
Standplaats: Delft
38 uur per week


Hier ga je werken
De TU Delft werkt aan de toekomst. Wetenschappers en studenten ontwikkelen technologieën voor volgende generaties met het oog op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Jij komt te werken bij de directie Finance, die een volgende stap wil zetten in het adviseren van de wetenschap. Dat doen wij door de kwaliteit van het advies en de wijze van communiceren verder te ontwikkelen, maar ook door de managementinformatie te optimaliseren.

Jouw team
Je maakt deel uit van een groep van veertig projectadministrateurs, die verspreid zijn over verschillende faculteiten. Ondanks dat onderhouden jullie onderling veel contact. Ben je bijvoorbeeld niet op de hoogte van een bepaalde subsidieregeling? Geen punt. Dan fiets je gewoon even de campus over om het aan een van je collega’s te vragen. En mocht dat niet lukken; een keer per maand zitten jullie sowieso bij elkaar voor een gezamenlijk overleg.

Functieomschrijving
Bij de TU Delft staan we voor ontwikkeling. Dat zie je terug in de vele toonaangevende onderzoeksprojecten die onze wetenschappers starten of waar zij aan bijdragen. Onderzoek kost geld; soms zelfs miljoenen. Hoe weten we nu of het financiële plaatje klopt? Nou, daarom ben jij als projectadministrateur voor ons zo belangrijk. Jij beheert en onderhoudt de administratie van meerdere projecten. En je stuurt aan op de financiële voortgang.

Dit ga je doen
Binnen de directie Finance ga je aan de slag voor het decentraal financeteam van een van onze faculteiten. Een groot deel van je werk richt zich op onderzoeksprojecten die zijn gefinancierd met subsidies. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig, juist en volledig opstellen én onderhouden van de financiële dossiers die bij deze projecten horen. Ook is het mede jouw taak om alle kosten, opbrengsten, uitgaven en inkomsten van de projecten volledig te registreren in de financiële administratie.

Je beheert gemiddeld zo’n honderd projectdossiers, stelt financiële projectverantwoordingen en –declaraties op en verzorgt – waar nodig – een accountantsverklaring. Dat maakt van jou het aanspreekpunt voor de externe accountant. Je overlegt voorafgaand en tijdens de looptijd van een project veelvuldig met de contractmanager, de businesscontroller en de projectleider over de inrichting van het projectdossier, de financiële voortgang en de bijzonderheden van het wetenschappelijke project.

Is er nog ruimte in het budget? Loopt alles in lijn met de begroting? Jij houdt hier scherp toezicht op en weet zo de brug te vormen tussen de administratieve werkzaamheden en business control. Je bent flexibel inzetbaar. Het kan zijn dat je ook projecten voor andere faculteiten oppakt. Hierdoor zie je veel van onze organisatie en krijg je volop de kans om je te ontwikkelen.

Functie-eisen
Een projectadministrateur met passie voor finance die snel kan schakelen tussen verschillende projecten. Samenwerking staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent dan ook een echte teamplayer, die in staat is om financiële gegevens en de impact van een project eenvoudig uit te leggen aan je wetenschappelijke collega’s. En heb je een idee over hoe de directie Finance haar dienstverlening verder kan professionaliseren? Dan ben jij bereid om hier samen met de TU Delft aan te werken. Dit gaat je makkelijk af. Niet alleen door je sterke analytische vaardigheden, maar ook door je oplossingsgerichte en constructief kritische instelling. Bovendien ben je servicegericht, wat goed van pas komt voor je contacten met de wetenschappelijke afdeling. Verder vragen we:

 • Een afgeronde mbo+- of hbo-opleiding in de richting van bedrijfseconomie of bedrijfskunde.
 • Ervaring met het werken in een veranderende omgeving.
 • Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en Engels.


Arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris van  minimum € 2.204,- en een maximum van € 3.358,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling.
 • Uitstekende pensioenregeling.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • De mogelijkheid om deels zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • De ruimte om op flexibele tijden en/of thuis te werken.
 • Veel vrijheid om je werkzaamheden zelf in te delen.
 • Verschillende opleidingsmogelijkheden én doorgroeimogelijkheden.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Deelname aan het Health Coach Program van de TU Delft.


Informeren en solliciteren
Mail je motivatie en cv uiterlijk 7 januari 2019 naar Mignon de Ruiter Teamleider Financial Control 2e/3e Geldstroomprojecten, via het online sollicitatieformulier. Vermeld hierbij het vacaturenummer:
AT/UD/F&C/2018-18.

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Mignon de Ruiter via 06-43468545 of M.deRuiter-Henneken@tudelft.nl. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal via po.ud@tudelft.nl. Voor overige informatie kan je ook kijken op www.tudelft.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Accountant, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, MBO, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie