Senior Financieel Administrateur

Koninklijke Gazelle heeft voor haar locatie in Dieren een vacature voor een

 

Hoofd Financieel Administrateur


Wat ga je doen als Hoofd Financieel Administrateur?
Iets waar jij je dagelijks mee bezighoudt is de verwerking van de financiële administratie. Daarnaast lever je een belangrijke bijdragen aan de samenhang van verschillende werkprocessen binnen de afdeling, ter optimalisatie van de efficiëntie en de kwaliteit. Verder ben je als Senior Financieel Administrateur verantwoordelijk voor het grootboek van ons bedrijf.
Het verzorgen van de aangiftes aan de verschillende belasting instanties en opgaven aan externe partijen zoals het CBS, Instrastat etc is voor jou geen probleem. Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden ten aanzien van verzekeringen, treasury, subsidies, bankzaken, investeringen, douane en WBSO is iets waar jij ruime ervaring in hebt. Je voelt je prettig als spin in het web van de afdeling en bent verantwoordelijk voor het maandafsluitingsproces en de jaarafsluiting (incl. reserveringen, memoriaalboekingen, doorbelastingen etc). Verder heb je een signalerende functie en komt met voorstellen voor mogelijke verbeteringen in de administratieve processen.
Je rapporteert aan de Manager Finance & Control en werkt nauw samen met de collega’s op de financiële afdeling, maar ook met andere disciplines binnen en buiten de organisatie.

Wat vragen wij van jou?
Je bent analytisch ingesteld, werkt ordelijk en accuraat, kunt goed plannen en neemt verantwoordelijkheid voor je werk. Je bent gewend zelfstandig te werken en kan op verschillende niveaus communiceren. Ook ben je hands-on, stressbestendig, snel van begrip en denk je in mogelijkheden in plaats van problemen.

Je beschikt minimaal over:

 

 

 • Een afgeronde HBO/WO diploma bedrijfseconomie of accountancy
 • Je bent in staat knelpunten en afwijkingen te signaleren en hierover te adviseren
 • Je beschikt over analytisch en probleemoplossend vermogen
 • Je vindt het fijn om in een team samen te werken, maar werkt ook prima alleen
 • Je kan planmatig werken, maar bent ook in staat om je flexibel op te stellen en in te springen op de actualiteiten binnen de afdeling
 • Je hebt een drive om interne processen steeds verder te verbeteren


En verder?

 • Je hebt 5 tot 10 jaar werkervaring opgedaan bijvoorbeeld bij een accountancy kantoor of productiebedrijf
 • Ervaring met belasting- en bankzaken en ruime relevante ervaring met het zelfstandig beheren en bewaken van de administratie / grootboek.
 • Ervaring met treasury is een pré
 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse, Engelse als Duitse taal (pré)
 • Ervaring met en kennis van SAP
 • Leiding geven aan crediteuren- en debiteurenadministratie


Wat biedt Koninklijke Gazelle jou?
Een veelzijdige en afwisselende functie op een financiële afdeling in een internationaal groeiende onderneming waarin je veel kunt leren. Het betreft een functie die ruimte biedt voor eigen inbreng en creativiteit. Het unieke van Gazelle is dat alle disciplines / functies onder één dak zitten, van innovatie tot productie. Je krijgt met alle aspecten van de bedrijfsvoering te maken.

Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salaris
 • Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden
 • Korting op eigen producten van Gazelle (en Pon)
 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een fulltime dienstverband (of 32 uur indien dit de voorkeur heeft).

Wie zijn wij?
Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 350 medewerkers elk jaar meer dan 275.000 fietsen. Gazelle is marktleider in Nederland en profileert zich door een aansprekende, innovatieve collectie en een hoge leverbetrouwbaarheid, waarbij een goede introductie van nieuwe producten essentieel is. Export is één van de strategische speerpunten. Al sinds de oprichting in 1892 staat kwaliteit bij Gazelle voorop.

Gazelle maakt sinds 2012 onderdeel uit van de Pon Bicycle Group. Pon is een van de grootste familiebedrijven in Nederland. Een internationaal handels- en servicebedrijf met een breed scala aan activiteiten. De verkoop van topproducten van de beste fabrikanten waaronder Volkswagen, Caterpillar, MAN, Gazelle en Continental en de levering van aanvullende diensten zoals onderhoud, reparatie, leasing, verhuur en financiering, vormen de basis van ons aanbod. In Europa, maar ook in de VS en Azië.

Binnen Pon zijn mensen het DNA van het bedrijf, waarbij mensen de passie hebben om te presteren, het vertrouwen en de vrijheid krijgen om te werken, de verantwoordelijkheid voor hun daden nemen en plezier hebben in het werk. Daar ligt de verbinding, dat maakt Pon sterk. Het is de manier waarop we iedere dag met elkaar en met onze klanten en leveranciers omgaan.

Meer informatie
Wil je eerst wat meer informatie over de functie, dan kun je telefonisch contact opnemen met Judith van Haeringen, Manager Finance & Control via 06-10892612.

Solliciteren op de functie van Hoofd Financieel Administrateur
Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Administratief Medewerker, Medewerker Financiële Administratie, Medewerker Administratie, Financieel Medewerker, Bedrijfseconomie, Bedrijfsadministratie

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, Administratief Medewerker, 5-10 jaar, Financiele Administratie, Groothandel/Detailhandel, Gelderland