Manager Accountancy Agro

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Functieomschrijving

Als eindverantwoordelijk en tekeningsbevoegd accountant heb je een belangrijke rol in de samenstelpraktijk richting agrarische klanten en jouw collega's. Je hebt veel contact met klanten en geeft advies, zorgt voor de interne planningen, coacht assistent accountants in je team, controleert jaarrekeningen en zet je handtekening onder de jaarrekeningen. Samen met relatiemanagers zorg je voor voldoende werk bij nieuwe en bestaande klanten. Echte acquisitie behoort niet tot de werkzaamheden. De verhouding tussen management- / accountancywerkzaamheden is 50/50.


Functie-eisen

Je bent als Manager Accountancy voor een agrarisch klantenportefeuille in het bezit van een AA-titel, agrarische kennis en tenminste 5 jaar managementervaring. Je voelt je als een vis in het water in het agrarische segment, draagt gemakkelijk verantwoordelijkheid en bent een echte peoplemanager.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Manager Accountancy Agro. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacatures-accountant-aa en http://www.rousch.nl/vacatures-manager-teamleider

Tags: manager accountancy, accountant AA, tekeningsbevoegd, samenstelpraktijk, agra, brabant, limburg, gelderland, vacature, accountancy, accountantskantoor.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Interessant salarispakket voor een managerspositie, 33 vakantiedagen, flexibele werktijden, pensioenregeling.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, 5-10 jaar, Assistent Accountant, € 5.000 - € 7.000, > 10 jaar, Financiele Administratie, Noord-Brabant