Financial Controller

Hoorne Vastgoed heeft voor haar locatie in Uitgeest een vacature voor een

 

Financial Controller


Als Financial Controller lever je een actieve bijdrage aan het verder uitbouwen van de afdeling Finance binnen de organisatie. Je rapporteert aan de Financieel Directeur, naast de huidige Financial Controller. 

Wat ga je doen als Financial Controller?
Taken en verantwoordelijkheden die onder andere behoren tot deze rol:

 • Actieve bijdrage aan het opstellen van cashflow prognoses, financiële managementrapportages en de jaarrekening(en) van Hoorne Vastgoed Holding BV (inclusief consolidatie);
 • Accounting, control en fiscale zaken voor een aantal entiteiten en samenwerkingsverbanden;
 • Focus op de verdere professionalisering van processen en procedures mede door middel van digitalisering;
 • Verantwoordelijk voor periodieke informatieverstrekking aan externe financiers;
 • Opstellen van rapportages richting de Raad van Commissarissen;
 • Actieve bijdrage aan meerjarenplanning, budgetten en rapportage over de voortgang; Ontwikkeling van nieuwe management rapportages of verdere professionalisering van bestaande management rapportages;
 • Als financiële partner van de ontwikkelmanagers ben je medeverantwoordelijk voor de financiële projectbewaking van ongeveer 30 projecten. Hierdoor sta je voortdurend in contact met de ontwikkelmanagers.


Wat wij vragen:

 • Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding in een financiële richting;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Sterk analytisch denkvermogen;
 • Ervaring met consolideren en het opstellen van jaarrekeningen;
 • Inzetbaarheid van minimaal 32 uur per week.


Wat biedt Hoorne Vastgoed jou?
Wij bieden een uitdagende en afwisselende fulltime functie binnen een jong, ambitieus en sterk groeiend bedrijf, op een unieke locatie. Naast een goed salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Over Hoorne Vastgoed
Hoorne Vastgoed is een multidisciplinaire vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger met een focus op retail en woningbouw. Dankzij succesvolle ontwikkelingen in eigen beheer en gerichte aankopen, bouwde Hoorne Vastgoed als vastgoedtak van het familiebedrijf de afgelopen 40 jaar een aanzienlijke beleggingsportefeuille op, met zowel een groot aantal binnenstedelijke (her)ontwikkelingen als projecten op Vinex-locaties. 

Hoorne Vastgoed kent een platte organisatiestructuur, informeel, open deuren cultuur met korte en directe communicatielijnen. Hoge mate van eigen verantwoordelijkheid, “get the job done”! Sleutelwoorden: dynamisch, teamgeest, hardwerkend maar tevens tijd voor een praatje met collega’s en humor. Naar buiten toe professioneel en discreet. 
Het kantoor in Uitgeest telt op dit moment 24 personen. 

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met mevrouw Zwanenburg op het telefoonnummer: 0251 – 66 22 92. 

Solliciteren op de functie van Financial Controller
Ben jij de Financial Controller die wij zoeken? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina t.a.v. mevrouw K. Zwanenburg. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Financieel Medewerker, Financieel Controller, Finance, Controlling, HBO, vacature Uitgeest


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, HBO, 5-10 jaar, Dienstverlening algemeen, Controlling, Controller, Financial Controller, Noord-Holland