Assistent Controller (m/v)

Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Meer dan 400 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van onze klanten. Onze organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Mede door onze 35 vestigingen staan wij altijd dichtbij de klant. Wasco werkt actief aan de kennisontwikkeling van haar medewerkers en wil een kennisorganisatie zijn voor al haar klanten. Het huidige kennisniveau willen wij verder uitbouwen met als doel om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn bij al hun vragen en het mee denken in systeemoplossingen.

Wasco heeft voor haar hoofdkantoor in Twello een vacature voor een:

Assistent Controller M/V

Een analytisch sterke professional met commercieel inzicht.

Wat ga je doen als Assistent Controller?
Als Assistent Controller draag je zorg voor tijdige en betrouwbare periodieke en ad hoc commerciële en financiële rapportages, calculaties en analyses ten behoeve van de interne organisatie, onze moedermaatschappij en klanten. In deze uitdagende functie ben je het eerste aanspreekpunt van zowel de Controller als de Directie en werk je nauw met hen samen. Dagelijks analyseer je omzet en marges op zowel product- als klantniveau, constateer je trends en doe je gevraagd en ongevraagd verbetervoorstellen en aanbevelingen over commerciële en financiële ontwikkelingen. Je levert een actieve bijdrage aan het opzetten, onderhouden en door ontwikkelen van het controlling rapportagesysteem (QlikView) dat organisatie breed word ingezet. Daarnaast draag je op jaarbasis bij aan het opstellen van de jaarbudgetten en vertaal je deze door naar diverse niveaus in de organisatie. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de controle op in-/verkoopbonussen en de tijdige en juiste allocatie hiervan in de administratie.

Ideaal voor de tweede stap in je carrière maar ook gemotiveerde en leergierige schoolverlaters worden uitgenodigd te reageren.

Wij vragen:

  • Een afgeronde HBO-opleiding in een (commercieel) bedrijfseconomische richting;
  • Minimaal 2 tot 4 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol;
  • Affiniteit met financieel administratieve bedrijfsprocessen;
  • Uitstekende kennis van Excel en BI-Tools (QlikView in het bijzonder):
  • Affiniteit met (big) data en datastructuren is een pre;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift;>;
  • Je hebt géén 9-5 mentaliteit, nauwkeurig en gewend om met deadlines te werken;
  • Als persoon ben je resultaatgericht, creatief en flexibel;
  • Je beschikt over goede communicatieve en uitstekende analytische vaardigheden.


Wat biedt Wasco jou?
Een afwisselende fulltime baan (40 uur) met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Wij bieden een concurrerend salaris en een riante verlofregeling. Daarnaast bieden wij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Standplaats voor deze functie is Twello.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met: Ramon Stokkentre, Controller op telefoonnummer 088 099 5000 of 06 215 829 45.

Solliciteren op de functie van Assistent Controller
Vul jouw gegevens in via onze sollicitatiepagina en stuur je curriculum vitae en je motivatie als bijlage mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Trefwoorden: Assistent Controller, Controlling, Financiële Administratie, Administrateur, Bedrijfseconomie

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Auditor, Controlling, Groothandel/Detailhandel, Controller, Gelderland