Verzekeringsadviseur Zakelijk/MKB-desk

Univé Zuid-Holland heeft voor haar locatie in Delft een vacature voor een


 

Verzekeringsadviseur Zakelijk/MKB-desk


Wie zijn wij?
We leven in een wereld waarin behoeften en verwachtingen van klanten steeds sneller veranderen. Wij veranderen mee en maken het verschil door onze klanten de optimale klantbeleving te bezorgen. Wij spelen snel, goed en proactief in op hun wensen en behoeften en weten keer op keer te verrassen met onze innovatieve producten en diensten. Daarbij gaan wij uit van onze kracht, waar het allemaal begon: een coöperatie die midden in de maatschappij staat. Dichtbij en persoonlijk, digitaal en fysiek. Die helpt risico’s te voorkomen en gevolgen te beperken. En alleen verzekert wat echt nodig is. 

Daarom is het belangrijk dat onze klanten écht inzicht hebben in hun financiële situatie. Alleen dan kunnen zij de juiste keuzes maken. Wij helpen ze daarbij, door ze kwalitatief hoogwaardig advies te geven dat aansluit op hun wensen en behoeften en, uiteraard, voldoet aan alle wetten en regels. De MKB-desk adviseurs van Univé Zuid-Holland inventariseren samen met de klant de risico’s die de klant loopt als ondernemer en in het dagelijkse leven. De klant krijgt inzicht in het totaal plaatje en weet welke risico’s hij wel en niet wil (of kan) dragen. Als ondernemer, maar ook als partner of als lid van het gezin. 

De standplaats van de afdeling Zakelijke Dienstverlening is Delft. Ons werkgebied is de provincie Zuid-Holland, met verzekeringswinkels in Delft, Zoetermeer, Gouda, Capelle aan den IJssel, Roelofarendsveen en Naaldwijk. 

Wat ga je doen als Verzekeringsadviseur? 
Je bent een betrokken en deskundig aanspreekpunt voor onze zakelijke klanten. Goed verzekeren begint bij het in kaart brengen van de risico’s. Hier help jij je klanten bij. Je adviseert klanten telefonisch over het voorkomen, beperken en zo nodig het verzekeren van deze risico’s. Met een snelle, praktische oplossing of een advies voor de lange termijn. Net wat de klant op dat moment nodig heeft. 

In deze commerciële functie adviseer je zakelijke relaties telefonisch over hun verzekeringspakket. Omdat wij streven naar totaaladvies en (dus) totaalrelaties is cross-selling een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket. 

Wie ben jij?
Je bent klantgericht, je hebt een ondernemende instelling en je bent ambitieus. Wij houden wel van iemand die net iets verder kijkt. Je toont oprechte interesse in anderen en je denkt in mogelijkheden. Je bent bereikbaar en toegankelijk voor klanten en voor collega’s. Want samen bereiken we meer! 
Je ziet commerciële kansen, je bent oplossingsgericht en je zit vol energie. Tegelijkertijd zijn integriteit en betrouwbaarheid voor jou belangrijke kernwaarden. 

Verder vragen we:

  • MBO+ werk- en denkniveau: bij voorkeur een diploma in een commerciële of economische richting;
  • De Wft diploma’s Schade zakelijk, Inkomen en Vermogen (PE-actueel)
  • Ervaring met het adviseren van zakelijke klanten in een commerciële functie.


Wat biedt Univé Zuid-Holland jou?
We vragen veel van je. Maar we hebben je ook veel te bieden. We hebben aandacht voor elkaar, we hechten waarde aan een prettige werksfeer en een goede samenwerking. Wij willen namelijk dat je met plezier naar je werk gaat, dat jij weet dat jij ertoe doet. Ook je eigen ontwikkeling is voor ons belangrijk, dus daar investeren wij graag in. En wat denk je van fijne collega’s? Bij ons krijg je er gewoon een familie bij! 

Deze functie is ook zeer geschikt voor kandidaten met enkele jaren werkervaring waarbij we je stimuleren om je volop verder te ontwikkelen.

  • een prettige, informele werksfeer;
  • een functie voor 40 uur per week (32 uur is bespreekbaar)
  • een arbeidscontract voor bepaalde tijd met perspectief voor de toekomst
  • een prima pensioenvoorziening
  • een goed salaris (maximaal €3.529,-)
  • een vaste 13de maand
  • en natuurlijk: korting op je schade- en zorgverzekeringen.


Solliciteren op de functie van Verzekeringsadviseur Zakelijk / MKB-desk
Enthousiast? Dan willen we je graag beter leren kennen. Stuur ons je motivatiebrief en CV via onze sollicitatiepagina

Wil je eerst meer weten? Dan kun je na contact opnemen met Edo Voorn (e.voorn@unive.nl). 

Screening en een assessment maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Als je bij ons in dienst treedt leg je de ‘eed of belofte in de financiële sector’ af. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Adviseur, Consultant, Financieel Adviseur, Financieel Consultant, Verzekeringsadviseur


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Assurantie, Bepaalde tijd, 3-5 jaar, MBO, Dienstverlening algemeen, Zuid-Holland, Financieel Adviseur, Zakelijke dienstverlening