Medewerker Crediteuren

Medewerker Crediteuren
0,8 - 1 fte

De afdeling financiën is verantwoordelijk voor het financiële beleid van evofenedex en vormt de kern van de informatievoorziening. Om dat zo goed mogelijk te doen zijn in de afgelopen periode verschillende (digitaliserings) projecten geïmplementeerd om processen nog beter te laten verlopen en staat er nog een aantal optimaliseringsprojecten op stapel. Alles met het doel om de organisatie snel en efficiënt van kwalitatief hoogstaande financiële informatie te voorzien.

Wat maakt jouw functie uitdagend?
“Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een zeer nauwkeurige werkwijze werk je bij evofenedex in alle vrijheid in een hecht team met fijne collega’s. Je hebt niet alleen contact met veel collega’s maar natuurlijk ook met verschillende externe partijen.”

Wat ga je doen als medewerker crediteuren?
Je wordt verantwoordelijk voor het totale crediteurenbeheer. Je werkzaamheden bestaan, onder andere uit:

 • het behandelen, controleren, coderen van facturen en het uitvoeren van de betalingsprocedures in de crediteurenadministratie;
 • het afhandelen van vragen en klachten van in- en externe partijen;
 • het behandelen, controleren en opstellen van de btw-aangifte;
 • het beheren van verschillende balansrekeningen.


Naast je dagelijkse taken ga je projectmatige werkzaamheden verrichten zoals het opzetten en uitvoeren van projectadministraties en financiële procesoptimalisatie trajecten (actueel in dit kader het Purchase-to-Pay project).

Je wordt ingewerkt door een team van ervaren financials die je graag helpen je talenten verder te ontwikkelen. Wat zij daarvoor terug verwachten? Een flinke dosis doorzettingsvermogen, humor en een frisse, kritische blik op bestaande procedures.

Wat verwachten we van je als medewerker crediteuren? 
Wij zoeken een echt financieel talent. Je bezit een hoge mate van accuratesse, hebt een goed oog voor detail en werkt planmatig. Dat zorgt ervoor dat je foutloos je dagelijkse werkzaamheden kan combineren met andere taken. Ook ben je analytisch en communicatief vaardig. Daarnaast ben jij daadkrachtig, leergierig en energiek. Een tegenslag motiveert jou om er nog harder tegenaan te gaan. Je bent minimaal 4 dagen per week of fulltime beschikbaar en hebt een afgeronde financiële opleiding op hbo-niveau. Deze vul je dan ook nog eens aan met minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Vanzelfsprekend heeft Excel geen geheimen meer voor jou. Een psychologisch onderzoek maakt vast onderdeel uit van het selectieproces. 

Wat bieden jou in de functie van medewerker crediteuren?

 • Het salaris voor deze functie ligt tussen de € 2.500,- en € 3.000,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van werkervaring en opleiding.
 • Flexibiliteit: je start tussen 08.00 en 09.30 uur en eindigt tussen 16.00 en 18.00 uur; 8% vakantiegeld; 27,5 vrije dagen en 2 collectieve vrije dagen.
 • Tegemoetkoming in de kosten voor woon-werkverkeer.
 • Goede pensioensregeling. Voor de opbouw wordt het middelloonsysteem gehanteerd.
 • Tegemoetkoming in de ziektekosten van € 10,- bruto per maand.
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve ziektekostenverzekering.
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.


Wat bieden wij nog meer? 

 • De ervaring van professionele financials.
 • De kans om jouw communicatieve vaardigheden te ontwikkelen door het contact met alle lagen van in- en externe organisatie.
 • Projectervaring en de mogelijkheid om jezelf te bekwamen in het automatiseringsproces van de financiële administratie. 


Wie zijn wij? 
evofenedex is dé vereniging voor bedrijven met een logistiek of internationaal belang. Met ruim 15.000 leden is evofenedex een krachtig collectief van handelaren, producenten en exporteurs met kennis van en ervaring in alle aspecten van logistiek en internationaal ondernemen. Via evofenedex nemen zij hindernissen weg in de logistiek en internationaal ondernemen en voegen zij kansen toe. Regionaal, nationaal en internationaal. Van een veiliger en efficiënter magazijn en slimmer vervoer tot goede opslag van gevaarlijke stoffen en meer export. Wij zijn georganiseerd in kernthema’s: vervoer, internationale handel, magazijnen, gevaarlijke stoffen en supply chain management. Binnen deze kernthema’s werken wij in multidisciplinaire teams van projectmanagers, opleidingsadviseurs, accountmanagers, bedrijfs- en beleidsadviseurs om onze leden te voorzien van sterrenservice! evofenedex heeft een zakelijke cultuur waar persoonlijke groei en afwisseling voorop staat, zodat jij je kennis en je vaardigheden verder kunt ontwikkelen. 

Kom jij ons team versterken?
Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk op www.evofenedex.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sanne Sluijter, HR adviseur via 079-3467346. 

Stuur ons je cv met motivatiebrief of pak je smartphone, (video) camera, GoPro of iets dat kan filmen. Neem een video van ongeveer 30 seconden op, waarin je vertelt wie je bent en waarom jij dé kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan via het online sollicitatieformulier. We kijken uit naar je sollicitatie! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, Crediteuren Administratie, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Financieel Medewerker, Transport/Logistiek/Opslag