Datagedreven consultant

Ben je klaar voor een volgende stap in procesverbeteringen?
Wil je (nog) meer verantwoordelijkheid om dit bij klanten te realiseren?
Zie jij ondernemerskansen in het gebruik van datagedreven systemen, zoals process mining?

Wij zijn bij Finext op zoek een ervaren datagedreven consultant die samen wil ondernemen in een zelfsturend team.

Jouw rol als datagedreven consultant 
In de rol als datagedreven consultant wordt je ingezet en gevraagd om verschillende type organisaties, afdelingen en teams te helpen bij hun procesprobleem.

Jij bent de onafhankelijke expert die met hulp van proces mining processen & bottlenecks in kaart brengt en samen met de klant de issues oplost. Ook implementeer je jouw advies. Dit doe je door een project-team aan te sturen.

Je zal actief zijn in verschillende sectoren, voornamelijk bij grote bedrijven & organisaties.

Je bent niet alleen bezig bij de klant. Je wordt namelijk onderdeel van een hecht team waar veel ruimte is voor ondernemerschap, eerlijkheid en betrokkenheid. En je bent ook onderdeel van heel Finext, 130 consultants verdeeld over diverse zelfsturende teams die bezig zijn om op basis van vak inhoud en vertrouwen organisaties verder te helpen.

Wat neem je mee?

  • Passie voor procesverbetering
  • Ervaring met Process mining (bewezen toegepast)
  • Ervaring met stakeholder management in complexe verandertrajecten en realisatie van procesverbeteringen
  • Drive om samen te werken in een zelfsturend team
  • WO werk- en denkniveau en minimaal 7 jaar werkervaring
  • Commerciële sensitiviteit en een goed professioneel netwerk

Wat heeft Finext je te bieden?
Wij geloven in vrijheid, verantwoordelijkheid en ondernemerschap. Waar je bij veel consultancy bedrijven in een hiërarchie terecht komt, werken wij bij Finext in gelijkwaardige teams. Ieder team is zijn eigen onderneming: samen regel je je opdrachten, de marketing en zelfs de propositie die jij wilt neerleggen bij de klant! Ook bij klanten krijg je de vrijheid om mooie oplossingen te verzinnen.

Wij zijn op zoek naar een datagedreven consultant voor het team Finext Improvement. Improvement is een team met een grote passie: verbeteren. Het verbeteren van processen, verbeteren van systemen en het verbeteren van organisaties. Wij zoeken naar iemand die ook energie krijgt van verbeteren.

Daarnaast zijn alle praktische zaken voor een datagedreven consultant natuurlijk goed geregeld. Je krijgt een marktconform salaris, telefoon, auto en een laptop. En je kan mede-eigenaar worden van jouw eigen team.

Tot slot vinden we dat #hardwerkenhardlachen er bij hoort. Dagelijks bij de klant, bij onze koffiebar, bij de teammeeting en bij uitjes naar de sneeuw, terras of zon!


Vergelijkbare zoekopdrachten: WO, Fulltime, Bepaalde tijd, Advies/Consultancy, 5-10 jaar, Consultancy, Business analist